FASHION gURU

Najbolje odjeven među ultradesničarima je Hasanbegović, no da umjesto o jugo forama govori o dobrim plaćama i kvaliteti života, sigurno ne bi imao za ovako dobre cipele

  • 17.09.2020 u 15:04

  • Bionic
    Reading

    Zlatko Hasanbegović vjeran je svom modnom izričaju, kojim dominiraju tregeri i zanimljiv odabir cipela. Njega je definitivno lakše gledati nego slušati, zaključio je Fashion Guru, jer dok izgovori rečenicu, prođu sati, a i to što govori stvarno više nikoga ne zanima

    U Saboru stvarno nije teško biti dobro odjeven, jer neukusa ima i previše. Najbolje odjeven među ultradesničarima je Haso, poznatiji kao Hasanbegović. Njega je bolje gledati nego slušati jer dok izgovori rečenicu, prođu sati, a kao i svaki političar, nije baš da nešto kaže - kad i kaže, to su obično jugo fore, koje stvarno više nikoga ne zanimaju.

    Kada će shvatiti da ljude interesiraju samo dobre plaće i kvaliteta života. Da o tome priča, sigurno ne bi imao za ovako dobre cipele, a kako je ponovno na saborskoj plaći, našlo se i za kišobran koji je upotpunio njegov stajling.

    Zlatko Hasanbegović Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    A te njegove tregere neću ni komentirati jer me podsjećaju na neka prošla vremena, zbog kojih ih uostalom i nosi. Što se mene tiče, oni su trenutno izvan bilo kakvog trenda.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.