FASHION GURU

Prva dama ljevice Katarina Peović u Sabor ušetala u prekratkoj haljinici, a na sve to stavila je i grilonke

  • 16.09.2020 u 13:55

  • Bionic
    Reading

    Kratke suknje i haljine sve su češće u sabornici, a sad se u jednoj takvoj pojavila i prva dama ljevice Katarina Peović. Fashion Guru mišljenja je da je to prekratko za Sabor, u kojem se ipak treba držati dress codea koji je neutralan i moderan, ne treba ni pratiti trendove, ali treba biti decentan i u skladu s poslom koji se obavlja

    Čini se da sve više saborskih zastupnica nosi minice, a viđali smo svega svih ovih godina. Naravno, najpoznatija po minjacima neuspješna je ministrica Gabrijela Žalac te će osim po skandalima ostati upamćena jedino po najužim i najkraćim haljinama. Nažalost, to nam se urezalo u pamćenje. Uvijek sam se pitao kako joj nitko od kolega i nadređenih nije rekao da se tako ne može odijevati. Ili su možda mislili da je to dobro?

    Taj trend, koliko vidim, nije zaobišao ni prvu damu ljevice Katarinu Peović, koja ipak bolje nosi svoju kratku haljinu, ali iskreno, za mene je ova njezina haljinica ipak prekratka za Sabor. Treba se držati dress codea koji je neutralan i moderan, ne treba pratiti trendove, ali treba biti decentan i u skladu s poslom koji se obavlja.

    Na sve to stavila je grilonke, valjda da joj ne bude hladno. Da je imala dužu suknju, onda joj ni te najlonke ne bi trebale. Siguran sam da u Saboru raspale klimu jer znamo da tamo ima i onih koji su više nego ugodno popunjeni i kojima gumb na košulji prijeti lansiranjem, a njima je uvijek vruće pa se znoje, tako da bih i ja raspalio klimu, ali onda dame moraju imati čarape i na ljetnim temperaturama.

    Katarina Peović Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.