NEZABORAVAN SEKS

Nagradite ga omiljenim tehnikama i pozama

07.01.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Jeste li dobre u krevetu? Iznenadite svoga dragog vrhunskim seksualnim užitkom u novoj godini. Iako on vjerojatno uvijek uživa s vama u seksu, malo se više potrudite i obradujte ga omiljenim tehnikama u krevetu

Muškarci vole seks, ali neke stvari ipak vole više od drugih. Postoje poze koje su im draže od drugih, a uživaju i kada im priredite oralno zadovoljavanje na drukčiji način. Priredite mu nezaboravno seksualno druženje i učinite sve baš onako kako treba. Bit će to nezaboravno iskustvo za oboje.

On voli gledati

Muškarci uživaju u tzv. doggy pozi

Mnogim ženama nedostaje samopouzdanja i osjećaju se vrlo neugodno kada golo tijelo izlože na svjetlu. Upravo zato mnoge od njih vole seks u mraku. Međutim, muškarci su vizualni tipovi pa bi bilo dobro da ga pustite da vas gleda. On uistinu ne vidi sve ono što vi mislite poput celulita i strija. On vidi samo ljepotu vašeg tijela. Opustite se stoga i priredite mu raj za oči. Dodirujte se, mazite, izvijajte i udišite. Sve to, naravno, učinite pod dobrim svjetlom kako biste ga sto posto izludjeli.

Oralna gozba

Najbolji seksualni početak za svakog muškarca je oralno zadovoljavanje. Koliko god neraspoložen ili umoran bio, dobar oralni seks itekako će ga oraspoložiti i učiniti spremnim za akciju. Krenite najprije nježnim i blagim dodirima, a potom na nešto čvršće dodirivanje. Nakon što ste ga neko vrijeme zadovoljavali rukom, počnite ga lagano dodirivati usnama. Možete malo promijeniti tehniku kako biste dodali nešto novo, a što uvijek dobro dođe kada je o ovakvim stvarima riječ. Koristite se i rukama i usnama, a neka vas njegov uzdah vodi u pravome smjeru. Vjerujte, nezaboravno oralno iskustvo učinit će ga spremnim za sve što poželite.

Zagospodarite krevetom
Vrijeme je da pokažete partneru sve što znate. Zaboravite na sramežljivost i preuzmite stvari u svoje ruke i to doslovno. Vi budite ta koja vodi seksualnu igru i postavite se superiorno. Mnogi muškarci vole kada žena u jednom trenutku preuzme dominantnu ulogu u krevetu. Sjednite na njega i vi kontrolirajte situaciju. Budite nepredvidive, pravite kružne pokrete, izvijajte se gore i dolje. Osim što ćete oboje uživati, on će imati prilike uživati i u nesvakidašnjem prizoru. Kako smo već rekli, muškarci su vizualna bića i za njih će ta poza biti nezaboravan prizor. Takva je poza dobra i za žene, jer mogu odabrati tempo koji će i njima pomoći da dođu do vrhunca. Brojna su istraživanja pokazala da mnogi muškarci smatraju upravo ovu pozu najizazovnijom.

Na sve četiri
Osim poze u kojoj partnerica sjedi na njemu, muškarci vole i tzv. doggy style. Ona se spusti na ruke i noge te zauzima podčinjeni položaj, a to mnoge muškarce pali, jer budi u njima izvorni seksualni nagon kada su žene bile potpuno podčinjene. U takvoj pozi muškarac je dominantan i on vodi igru. Osim toga, takva poza muškarcu omogućuje i lakše i dublje penetriranje u partnericu pa se stječe dojam da mu je penis duži. Doggy poza omogućuje mu i savršen pogled na ženinu guzu koja je muškarcima neodoljiva. Takva poza dobra je i ženama, jer im izdužuje tijelo i manje se vide nedostaci.