ŽENSKE NOĆNE MORE

Nabujale grudi bacile u očaj Kate Beckinsale

30.12.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Kate Beckinsale, glumica koju je Esquire magazin proglasio nejseksipilnijom ženom svijeta, priznaje da su je u životu morile nesigurnosti oko vlastitog izgleda, a ponajviše su je zbunile grudi koje su joj porasle kad se udebljala

Brige oko izgleda muče svaku ovozemaljku, a tko bi rekao da baš toliko muče i slavnu Kate Beckinsale, po mišljenju mnogih najseksipilniju ženu svijeta.

'Uvijek sam bila nesigurna u pogledu svog izgleda, većina žena je na istim mukama, a ja nisam iznimka', otkrila je Kate Beckinsale. Naglasila je da je izgledom postala upravo opsjednuta u vrijeme kad je dobila gotovo deset kilograma za potrebe snimanja filma 'The Aviator'. Tada su joj se, naime, povećale i grudi, pa se po medijima pisalo da je bila na plastičnoj operaciji.

'Mislila sam da sve te priče oko mojih 'novih' grudi znače da su one savršene i da izgledam dobro. No, kad sam nakon nekog vremena shvatila da iza tih priča stoji negativan predznak odnosno da su moje grudi užasne, došlo mi je to poput pljuske', rekla je Kate i naglasila da je tada napokon počela razmišljati o činjenici da njeguje krive vrijednosti i da se opterećuje nebitnim stvarima.