prva dama

Na visini zadatka: Sanja Musić Milanović modni minimalizam i klasiku osvježila je komadom koji je vrući hit

16.03.2023 u 16:59

  • +5

Sanja Musić Milanović

Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

Bionic
Reading

Sanja Musić Milanović, liječnica i epidemiologinja HZJZ-a povodom obilježavanja 6. Hrvatskog dana osviještenosti o debljini pokazala je još jedan upečatljiv poslovno-elegantni stajling. I ovog puta prva dama Hrvatske bila je na visini zadatka

Čak dvije trećine odraslih osoba u Hrvatskoj ima prekomjernu tjelesnu masu i debljinu, s tim da su debljini najizloženiji muškarci starije dobi i niže razine obrazovanja, pokazali su u četvrtak predstavljeni rezultati istraživanja Europske zdravstvene ankete u RH o životnim navikama. Dobivene rezultate istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije predstavila je Sanja Musić Milanović, voditeljica Službe za promicanje zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) u povodu obilježavanja 6. Hrvatskog dana osviještenosti o debljini.

No, prva dama Hrvatske i ovog puta je privukla upečatljivom modnom kombinacijom, sjajnim primjerom poslovne elegancije.

Supruga predsjednika Zorana Milanovića jako dobro zna da njezino pojavljivanje u javnosti uvijek privlači pažnju stoga nikada ništa ne prepušta slučaju. Po pitanju mode, prva dama uvijek igra na sigurno i gotovo nikada ne griješi.

Ovoga puta stajling je uključivao je vječno klasičnu crno-bijelu kombinaciju. Crne, elegantne hlače nešto šireg kroja spojila je s bijelim sakoom čiji je kroj otkrio kako prva dama, iako sklona klasici, prati trendove. Tako je odabrala oversized kroj, vrlo popularan posljednjih mjeseci, a sako je imao jednostruko kopčanje koje je naglasilo struk. Ispod sakoa nazirala se bazična majica u boji kože, a monokromatski spoj Sanja je 'razbila' upečatljivo šarenom maramom oko vrata, vječnim damskim modnim dodatkom.

  • +6
Oversized sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije