NOVE TAKTIKE

Na što su sve muškarci spremni zbog seksa?

19.03.2013 u 09:21

Bionic
Reading

Muškarci poput žena također žele dobro izgledati na spoju, a čini se da im je to postalo čak važnije nego nježnijem spolu

Prema jednoj studiji, koju prenosi Msn.co.uk, muškarci troše više novca kako nego žene kad je dobar izgled u pitanju.

U studiji je sudjelovalo 2.000 Britanaca od kojih se većina spoj sprema puno više od klasičnog tuširanja, brijanja i geliranja kose. Jedna priprema za spoj, koja uključuje šišanje, depilaciju leđa i intimnih dijelova, u prosjeku košta nešto više od 400 kuna.

Toliko će truda i novca uložiti ako misle da imaju šanse za seks. Žene pak za depilaciju, novu posteljinu ili donje rublje potroše oko 350 kuna ako misle da će biti seksa.

Više od 55 posto muškaraca reklo je da se uređuju ako misle da će biti seksa jer im to daje samopouzdanje, a 23 posto to radi zbog pritiska društva kako moraju izgledati.

Studija je također pokazala da se muškarci ovako spremaju za treći spoj jer vjeruju da će tada spavati sa ženom, dok je za ljepše polovice to peti spoj.

Oko 28 posto muškaraca za noć strasti kupit će novo donje rublje, a 27 posto depilirati intimno područje. Nadalje, 15 posto će kupiti novu posteljinu za krevet, a četiri posto depilirati leđa.

Kod žena je najveći postotak za depilaciju nogu, 58 posto, a 32 posto će odabrati seksi donje rublje. Oko 17 posto žena će depilirati intimnu zonu, a 10 posto će se odlučiti za brazilsku depilaciju.

Od negativnih stvari, muškarce najviše nervira ako žene nemaju glatke noge, a žene kod muškaraca ne vole ako su neobrijani ili šlampavo obučeni