KAKVA KOMBINACIJA

Na prvi pogled tako nespojivo: Zbog opasnog dekoltea Jelene Rozge više nitko ne razmišlja o njezinoj novoj pjesmi

10.11.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Kako bi najavila svoju novu pjesmu 'Samo se ljubit isplati', Jelena Rozga odlučila je snimiti i novu fotografiju, kojom će privući pažnju svojih obožavatelja, a za istu je itekako pazila da bude zamijećena

'Goriš mačkoo!', napisala je Nina Badrić ispod fotografije svoje splitske kolegice Jelene Rozge i nije ništa pogriješila napisavši to.

45-godišnja plavuša, za koju su godine odavno tek brojka na službenim dokumentima, na Instagramu je s novom fotografijom najavila svoju novu pjesmu 'Samo se ljubit isplati' i uz nju napisala:

'U godinama koje su iza mene proletjele puno toga sam naučila. Naučila sam da nagrada za trud prije ili kasnije dođe, naučila sam da se ne treba uzrujavati oko nebitnih stvari, ali naučila sam i da se samo i jedino za ljubav vrijedi boriti. 'Samo se ljubit isplati' nije samo ime nove pjesme već i geslo pod kojim živim, i princip od kojeg ne odustajem. Premijera novog spota očekuje vas na mom youtube kanalu u petak 11. studenog u 12 sati, a do tad zapamtite, sve proleti, samo se ljubit isplati..'

Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivana Dobrovoljec

I dok čekamo pjesmu, kako bi možda doznali zašto se Rozga pridržava tog gesla, pozabavili smo se malo odjevnom kombinacijom koja se i ovoga puta pokazala kao pun pogodak, iako na prvu izgleda kao hrpa nespojivih komada, sve je zapravo bilo na svom mjestu.

I ovoga je puta odlučila zaigrati na provjerenu kartu seksepila, stoga je odabrala crni bodi s uistinu opasnim dekolteom, koji je privukao svu pažnju. Bodi se savršeno nastavio na crnu usku suknju s prorezom, a razdvajao ih je tek dugi kožni remen koji je dva puta opasala oko struka i višak pustila da visi.

JELENA ROZGA - SAMO SE LJUBIT' ISPLATI Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Cijelu kombinaciju zaokružila je smeđom jaknicom, koja izgleda kao kraća verzija popularnog balonera, a koja se savršeno uklopila na crni stajling.