seksi ugriz

Nitko to ne radi bolje od Rozge: crna boja, šljokice, čipka i resice za najseksi izdanje popularne Splićanke

21.10.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Jelena Rozga izbacila je novi spot za pjesmu 'Grizem' i još jednom ostavila sve slušatelje i gledatelje bez riječi. U zanosnom crnom izdanju prekrasna platinasta plavuša pokazala je svoju seksi stranu i otkrila koliko se veseli novom albumu

Jelena Rozga marljivo radi na novom akustičnom albumu 'Minut srca mog' koji će predstaviti najveće hitove koji su obilježili njenu dugogodišnju karijeru. Točno u podne predstavljen je novi spot poznate pjesme 'Grizem', za koju pjevačica kaže da bi voljela da je pjesma više prepoznata jer nosi težinu propale ljubavi.

Za styling koji mami uzdahe zaslužan je dvojac Envy room, a čini se da su njihove kreacije stvorene upravo za rasne ljepotice kao što je prekrasna Splićanka.

Izgleda da Jeleni odlično stoji suvremena varijanta 20-ih godina jer reinkarnacija stila Gatsby u usku crnu haljinu na jedno rame i zanimljiv šal ostavljaju wow efekt na svakog. Uz to, tu su i resice koje usmjeravaju pozornost na njezine vitke duge noge koje svaki put iznova oduševe.

Jelena Rozga - Grizem Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Evo već više od deset godina 'grize me' to što ova pjesma, koju obožavam, nikada nije zasjala u svom punom sjaju. Pjesma je to koja osnažuje, nema žene koja se nije našla u situaciji da se zbog nečeg ili još gore zbog nekog, grize. Žene koja barem jednom nije težinu propale ljubavi ponijela na svojim leđima. Postaviti granicu, ne trošiti ni minutu na nekog tko vas ne zaslužuje proces je koji se u životu žene nekako s godinama nametne. Sretna sam što u svom 'portfelju' imam pjesmu koju svakim izvođenjem kako godine prolaze, pjevam sve iskrenije.' komentirala je Rozga, koja je bondovskom igrom svjetla i sjene dokazala da je dostojna titule ženskog Jamesa Bonda.

Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: PETAR KRAJACIC VILOVIC