s POTPISOM H&M-A

Na ovu haljinu nećete potrošiti bogatstvo, a izgleda puno skuplje nego što jest

09.02.2023 u 12:02

Bionic
Reading

Zahvaljujući high street brendovima, dolazak do pristupačnih krpica skupocjenog izgleda nikada nije bio lakši, a u svoju aktualnu ponudu švedski H&M ovih je dana uvrstio upravo takav komad

Od bukle jakni luksuznoga izgleda do trapera u širokom rasponu konfekcijskih brojeva, H&M-ov odjeljak s novim artiklima privlači pozornost.

U svoju aktualnu ponudu H&M ovih je dana uvrstio haljinu od pletiva koja ima sve predispozicije postati novim bestselerom ovog popularnog high street brenda.

Ova haljina od teskturiranog pletiva kremaste boje naslanja se na jedan od trenutno najpopularnijih trendova - bouclé materijal- s vrhunskim dizajnerskim brendovima poput By Malene Birger i Toteme koji prednjače u njegovoj ponudi.

Ne samo da ova haljina s potpisom H&M-a naglašava trend kremastog, teksturiranog pletiva, već je i maksi duljine, što ju čini iznimno primamljivom.

U kombinaciji s klasičnom jaknom bajkericom ili jaknom bomber, uz čizme do koljena ili gležnjače kaubojskog stila, mogućnosti stiliziranja ove haljine su beskonačne.

Uz pletenu torbu i kožne sandale ova haljina po cijeni od 60 EUR mogla bi se pokazati stilskim pogotkom i u toplijim danima, a kao da ona sama nije dovoljna, H&M također je lansirao komplet džempera i suknje od iste šik tkanine.

  • +44
H&M Studio SS23 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo