JEFTINA MODA

Na oskarovskoj zabavi zablistala u haljini iz H&M-a

01.03.2016 u 12:09

  • +3

Vanessa Hudgens

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Oskarovskim crvenim tepihom prodefilirale su brojne ljepotice u glamuroznim haljinama, od kojih su neke koštale koliko i osrednji stan u centru Zagreba, stoga je pravo osvježenje vidjeti holivudsku glumicu u haljini koju si može priuštiti i obična djevojka

Na zabavi Vanity Faira, najvećem i najpoznatijem postoskarovskom partyju, glumica Vanessa Hudgens pojavila se u crnoj satenskoj haljini s potpisom najpoznatijeg svjetskog brenda ulične mode. Haljina iz H&M-ove ekološke kolekcije Conscious lijepoj je crnki stajala kao salivena, a uz nju je nosila efektnu clutch torbicu Oroton Opera Crystal i cipele s potpisom dizajnera Pedra Garcije.

Vanessina haljina dio je kolekcije Conscious Exclusive koja u H&M-ove dućane dolazi početkom travnja, a izrađena je od organske svile i drvenih vlakana te inspirirana izložbom Fashion Forward koja će se uskoro otvoriti u pariškom Musée des Arts Décoratifs.

Vanessa Hudgens nije prva slavna ljepotica koja je za jedan tako glamurozan događaj odabrala haljinu high street brenda. Na oskarovskom crvenom tepihu i zabavama koje slijede nakon dodjele prethodnih godina su u H&M-ovim haljinama pozirale Helen Hunt, Penelope Cruz i Jessica Chastain.