NEOBIČNA BORBA

Na koga biste se kladili – klokana, psa ili čovjeka?

06.12.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Da su najbolji čovjekov prijatelj, psi su pokazali nebrojeno puta, između ostalog štiteći svoje vlasnike od nasrtaja divljih životinja. Video koji je ovih dana zavladao društvenim mrežama pokazuje da ni čovjek psu nije ništa manji prijatelj

Tijekom lova u nekoj australskoj divljini lovački je pas nanjušio divlju životinju, no na njegovu nesreću radilo se o odraslom mužjaku klokana koji mu je, da se izrazimo hrvačkim rječnikom, stavio kravatu oko vrata.

Galama lovaca i nasrtaji drugog psa nisu previše uznemiravali klokana pa je vlasnik pritrčao pomoći svom ljubimcu. Kad im se približio, klokan se brzo s hrvanja prebacio na udarački sport i ispustivši psa zauzeo boksački gard prema lovcu.

Efektnim udarcem lovac mu je poručio da mu je bolje držati se hrvanja, a zbunjenom klokanu nije preostalo ništa drugo nego podvijenog repa odskakutati u divljinu.

Ako vam se čini da je lovac okrutno postupio prema klokanu, znajte da je za spas svog psa na raspolaganju imao i drugu opciju pred isključenom kamerom i da je potezom pri kojem na kraju nije stradala nijedna života, osim klokanovog ponosa, riskirao da mu napasni tobolčar prospe crijeva po livadi.

Here's one way to get that pesky kangaroo to release your dog from a headlock...

Posted by ViralHog on 4. prosinca 2016