efektno izdanje

Na filmskoj premijeri svi su gledali samo u nju

30.03.2017 u 10:05

  • +5

Scarlett Johansson

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Na njujorškoj premijeri filma 'Duh u oklopu' glumica Scarlett Johansson sve je oduševila u jedinstvenoj haljini duginih boja

Poznate je obline 32-godišnja Scarlett na njujorškoj premijeri filma istaknula haljinom decentnog dekoltea i presvučenom svjetlucavim nitima u duginim bojama. 

Spomenuta haljina djelo je modne kuće Balmain, a predstavljena je u sklopu aktualne ready-to-wear kolekcije. Okomite pruge koje su činile svjetlucajuće niti duginih boja posebno su laskale Scarlettinoj liniji džepne Venere.

Svečano izdanje povodom filmske premijere istaknula je mokrim izgledom dječačke frizure, decentnim nakitom, zlatnom pismo-torbicom i parom vrtoglavo visokih štikli od crnog satena.

Ova holivudska ljepotica nedavno je podnijela zahtjev za razvod od drugog muža, francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer Rose.

Na svečanoj premijeri filma Scarlett se pojavila u društvu brata blizanca Huntera Johanssona, a zahvaljujući jedinstvenoj haljini iz radionice Balmaina, postala je glavna zvijezda večeri.