ŠTO IM BI

Muškarci s godinama nose sve kraće kupaće

25.08.2011 u 14:38

Bionic
Reading

Daniel Craig u svojim kasnim četrdesetima, Giorgio Armani u sedamdesetima samo su neki od primjera kako muškarci s godinama nose sve manje i tanje kupaće gaćice

Naime, muškarci u srednjim i kasnim godinama na plaži će bez problema uskočiti u kupaće gaće model 'slip' i pokazati svu svoju raskoš. Ruku na srce, nemamo ništa da Daniel Craig pokaže što ima, a on je ujedno i jedan od krivaca zašto su muškarci poludjeli za kratkim uskim kupaćima. Na taj ih je trend možda potaknula scena iz filma 'Casino Royal' u kojoj Daniel Craig nosi seksi uske kupaće.

Prema istraživanju Debenhamsa, muške kupaće se s godinama skraćuju i sužavaju. Kako bi se prilagodio tržištu,  Debenhamsa je istražio koji modeli su omiljeni u kojoj životnoj dobi.

Otkrili su da do 13. godine muškarci obično nose kupaće koje su im roditelji odabrali. U tinejdžerskim danima nose borderski kratki šorc poput Justina Biebera. Do 16. godine njihove kupaće su se malo produžile i malo su šarenije i izgledaju poput surferskih hlača koje sežu ispod koljena.

Između 28. i 30. kupaće su im opet nešto kraće i uže kako bi istaknuli i pokazali mišiće. Muškarci pak u četrdesetima nose nešto između kratkih kupaćih i slipa, a od 59. kupaće im se znatno skupljaju. Očito ih s godinama više nije briga kako izgledaju tako ogoljeni ili pak imaju dovoljno samopouzdanja i prihvatili su se baš takvima kakvi jesu.