WAHL Clipper Corporation

Muškarci, pronašli smo proizvod od 18-karatnog zlata, idealan za upotrebu baš u Movembru

25.11.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Nema boljeg poklona od ovoga

Movember, ili kako ga mnogi nazivaju, brkati studeni razdoblje je kada muškarci ne briju brkove ni bradu u cilju podizanja svijesti o muškom zdravlju.

No, WAHL Clipper Corporation, globalni tržišni lider među aparatima za šišanje, je povodom svog 100. rođendana kojeg je nedavno proslavio, zaključio kako briga o muškom zdravlju uključuje i adekvatnu brigu o bradi, odnosno o njenom uređivanju.

Od osnivanja kompanije WAHL Clipper Corporation 1919. godine u Sterlingu, u SAD-u, ova obiteljska tvrtka neprestano donosi nove inovacije na izuzetno kompetitivno tržište aparata za šišanje, čime svojim kupcima potvrđuje svoju predanost kombinaciji kvalitete i savršenstva, a rezultat je prodaja aparata za šišanje koja se broji u milijunima.

U skladu s tim WAHL nastavlja s daljnjim razvojem i usavršavanjem svojih proizvoda, uzimajući podjednako u obzir i potrebe kupaca i tehnološki napredak. Zato su za svoje dugogodišnje vjerne kupce pripremili posebno iznenađenje: izuzetno ograničeno zlatno izdanje trimera za bradu od nehrđajućeg čelika, „100th Anniversary Edition“. Uređaj presvučen 18-karatnim zlatom baterijski je trimer s precizno obrađenim perivim kompletom oštrica. Dolazi s 12 češljića za duljine brade od 0,75 mm do 9 mm, češljem za bradu, uljem za podmazivanje oštrica, četkicom za čišćenje, punjačem, krpicom za čišćenje, uputama, praktičnim dizajnerskim postoljem i usklađenom putnom torbicom. Jednosatno punjenje litij-ionske baterije pruža do šest sati rada.

Super vijest zbog koje je ovaj proizvod idealan za nabavu baš ovog Movembra je što je na Bazzar shopu na akciji već od 27%.

Osim široke ponude proizvoda za frizere i brijače, koje kompanija distribuira pod markama WAHL i Moser, tu je i niz proizvoda posebno osmišljen za kućnu upotrebu, uključujući aparate za šišanje i proizvode za brigu o kućnim ljubimcima.

U svakom slučaju, nas je ideja oduševila, a sigurni smo da ideja posjedovanja trimera od 18 – karatnog zlata ne zvuči loše ni vama.