BLAKE LIVELY:

Mrzim snimati scene seksa

15.01.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Plavokosa ljepotica Blake Lively koja je očarala svoje brojne obožavatelje kao bogatašica Serena van der Woodsen u popularnoj seriji TV 'Gossip Girl', otkrila je za magazin Esquire da joj je bilo neugodno dok je snimala golišave scene za potrebe svog novog filma 'The Town'

Dugonoga Blake koja je u privatnom životu u ljubavnoj vezi s kolegom iz serije Pennom Badgleyjem kaže da joj to filmsko iskustvo nije ostalo u lijepu sjećanju.

'Morala sam snimiti scenu seksa za 'The Town'. To zbilja nije bilo ugodno. Osjećala sam se čudno i željela sam samo da što prije odradim', rekla je Blake koja je za naslovnicu Esquirea pozirala u crnim gaćicama i kožnoj rokerskoj jakni. Riječ je o broju magazina iz veljače koji na kioske širom svijeta stiže 19. siječnja.

'The Town', krimi-dramu, režira glumac Ben Affleck a premijera je zakazana za rujan 2010. Lijepa je glumica otkrila i da prilikom izbora uloga vjeruje isključivo sebi.

'Ljude me ponekad znaju pokušavati uvjeriti kako bi nešto bilo dobro za moju karijeru, no ja se uvijek ravnam prema nekom svom instinktu', izjavila je Blake (22).