VELIKA POPULARNOST

Možete li odoljeti torbicama TwinBag?

20.03.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Interes za torbicama koje su oduševile cijeli modni svijet doživljava svoj vrhunac i u Hrvatskoj

Popularnost TwinBaga nadmašuje sva očekivanja. Nakon što je prva ženska torbica Porsche Designa 1. ožujka puštena u prodaju na svim prodajnim mjestima Porsche Designa diljem svijeta interes za tim inovativnim primjercima doživljava svoj vrhunac i u Hrvatskoj.

TwinBag nezaustavljivo pobuđuje strast poklonika vrhunskog dizajna i funkcionalnosti koji se nalaze u svakom detalju ekskluzivne torbice.

Oblik TwinBaga krase jednostavne linije dizajna uz impresivnu tehničku inovaciju double function koja omogućuje jednostavnu promjenu iz ručne torbe u torbicu preko ramena. Linija o kojoj priča cijeli modni svijet proizvedena je uz ekološku obradu najfinije kože i upotpunjena je visokokvalitetnim metalnim detaljima. Moderna torbica dolazi u nekoliko boja – crnoj, smeđoj, sivoj, boji masline, plavoj, zelenoj, bijeloj i narančastoj.

Vrhunska izvedba TwinBaga povjerena je ručnom radu najvještijih majstora Firenze. U svim  trgovinama Porsche Designa cijena TwinBaga kreće se od 9.700 kuna, ovisno o modelu.

Porsche Design jedan je od vodećih luksuznih brendova s vrlo širokim asortimanom proizvoda. Porsche Design Studio je u Stuttgartu 1972. godine osnovao profesor Ferdinand Alexander Porsche, unuk utemeljitelja Porschea. Godine 1974. tvrtka je preseljena u austrijsko mjesto Zell am See. Porsche Design nudi proizvode koji kombiniraju funkcionalnost, bezvremenski i čisti dizajn uz impresivne tehničke inovacije. Proizvodi se ekskluzivno prodaju diljem svijeta u trgovinama Porsche Design, shop-in-shopovima te robnim kućama.