stan smith

Možda izgledaju iznošeno, ali kako biste nabavili ove tenisice morat ćete izdvojiti preko 20.000 kuna!

25.11.2022 u 21:08

Bionic
Reading

Balenciaga u zadnje vrijeme svojim radom izaziva šok javnosti, a reinterpretacija popularnog Stan Smith modela ozbiljno se svidjela obožavateljima ovih brendova, ali i kolekcionarima pa je model već unaprijed rasprodan te ga je moguće pronaći na stranicama preprodavača koji su izbacili nevjerojatnu cifru

Potpuno nove Adidas tenisice, koje je jedan recenzent opisao da izgledaju kao da je preko njih prešao valjak od 20 tona, možete pronaći na aukcijskim stranicama po cijeni od 2.500 funti, odnosno više od 20.000 kuna! Ipak, što ih čini tako posebnima?

Možda izgledaju kao da su bile na nekoliko napornih izleta, ali 'uništene' Adidas Stan Smith tenisice zapravo su izrađene od luksuzne janjeće kože.

Nove hit tenisice koje odlikuje zamrljan, zgnječen i žućkasti izgled nastale su u suradnji Balenciage i Adidasa, no više nisu dostupne na stranicama Balenciage, gdje su bile koštale više od 6.000 kuna.

Tim Balenciaginih dizajnera uzeo je originalnu Stan Smith tenisicu, istrošio je do te mjere da izgleda jeftino i iznošeno i nakon reinterpretacije je vratio na modnu scenu. Ipak, takav stil tenisica već smo vidjeli kod luksuznih brendova poput Guccija, a najpoznatije su one koje krasi zvjezdica brenda Golden Goose.

'Pohabana' odjeća i obuća zapravo i nije neka novost, već se često pojavljuje u vrijeme svjetskih recesija. Prisjetite se stila 70-ih kada su punkeri nosili poderane hlače i majice te 90-ih kada su veličina i količina rupa na trapericama bile mjerilo dobrog stila.

HAILEY I KENDALL

Slavne prijateljice pokazale kako se nose najpoželjnije i najpovoljnije tenisice na modnoj sceni

Pogledaj galeriju