snimanje na sustipanu

Monika Sablić i dalje je dosljedna: Žena mora biti ženstvena i seksi

29.05.2017 u 17:30

Bionic
Reading

Splitska modna dizajnerica Monika Sablić snimila je kampanju za svoju novu, ljetnu kolekciju, a za zaštitno lice odabrala je svoju dugogodišnju prijateljicu, prvu pratilju Miss Hrvatske 1997. godine, Iris Rajčić, koja je samo zbog snimanja došla u rodni Split iz Španjolske, gdje trenutno živi s obitelji

Nakon što je za mini božićnu kolekciju odabrala Miss Europe 1993. godine, Fani Čapaliju, splitska dizajnerica Monika Sablić za svoju je ljetnu kampanju odabrala još jednu misicu. Ovaj put riječ je o Iris Rajčić, prvoj pratilji Miss Hrvatske 1997. godine, koja je zbog snimanja kampanje stigla u rodni Split iz Španjolske, točnije s Kanara, gdje živi s obitelji, partnerom Markom Livajom i kćerkicom Elizabet.

  • +10
Monika Sablić nova kolekcija - ljeto 2017. Izvor: Promo fotografije / Autor: Biljana Gaurina

Kao kulisa za kolekciju ljeto 2017. poslužio je suncem okupan splitski Sustipan. Kolekcija 'Dancing Queen' sastoji se od zlatne haljine, bijelog šljokičastog kombinezona, srebrenih šljokičastih hlača i tirkizne čipkaste haljine. Kolekcija je rađena od šljokičastog sjajnog lame materijala, koji ističe ženske obline što je Monikin zaštitni znak - ženstveno i seksi.

'Kolekcija je jako svečana i bogata jer upravo su takvi materijali. Ovaj put skroz je drugačija. Haljine i kombinezoni rezani su na jedno rame kao u vremena osamdesetih i devedesetih. No opet ostala sam dosljedna svom ženstvenom potpisu', rekla je Monika Sablić.