iris rajčić nakon poroda

Najljepši dani hrvatske manekenke na Kanarima

18.03.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Malenu Elizabet, koju je dobila u vezi s nogometašem Markom Livajom, splitska manekenka je rodila prije devet mjeseci. Zaljubljenica u vježbanje, Iris Rajčić, s povratkom u top formu počela je nedugo nakon poroda, a koja je tajna njezinog izgleda, otkrila je fotografijama s Kanara, gdje tročlana obitelj trenutno živi

Nakon što je početkom lipnja prošle godine rodila svoju prvu kćer Elizabet, manekenka i studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Iris Rajčić, zavidnom se brzinom vratila u top formu. Iris Rajčić trenutno živi na Kanarskim otocima, gdje njezin partner i otac malene Elizabet, nogometaš Marko Livaja, igra za tamošnji klub UD Las Palmas.

U okviru nacionalnog projekta Aktivna Hrvatska, te uz pomoć profesora kineziologije Marina Dadića s KIF-a i Biotreninga, Iris je dala i nekoliko savjeta svim budućim majkama, kako nakon poroda vratiti svoju liniju. U vježbanju, veliku ulogu kod Iris Rajčić igra i malena Elizabet, s kojom manekenka rado vježba.

  • +2
Iris Rajčić povratak u top formu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Već nekoliko dana nakon poroda, počela sam s laganim razgibavanjem i šetnjama. Intenzitet aktivnosti sam povećavala osluškujući svoje tijelo, ali i slušajući savjete liječnika. S redovnim treninzima, koji uključuju barem tri puta tjedno po 45 minuta vježbi, krenula sam nakon tri mjeseca. Danas se osjećam izvrsno i potpuno sam se vratila u formu u kojoj sam bila prije trudnoće', otkrila je Iris Rajčić.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska, koji se održava pod pokroviteljstvom Kolinde Grabar-Kitarović, idući će zajednički trening imati u Rovinju 12. travnja s početkom u 15 sati, a sve u sklopu projekta Snaga djece u pokretu.