SJEDITE?

Monica Cruz će vas ostaviti bez teksta

07.08.2012 u 10:30

Bionic
Reading

Sestra slavne glumice Penelope Cruz, Monica Cruz, u kampanji za luksuzni brend donjeg rublja Agent Provocateur otkrila je sve svoje čari pozirajući odjevena u čipku i trakice u izazovnim pozama

Predivna Monica Cruz, sestra slavne Penelope Cruz, odjenula je čipkasto donje rublje zagasite boje vina, haltere i izazovne crne trakice koji se nalaze u novoj kolekciji za jesen/zimu luksuznog brenda Agent Provocateur te u nekadašnjem londonskom zatvoru pozirala u nevjerojatno izazovnim pozama.

Cijela kampanja u kojoj je 35-godišnja Monica zaštitno lice napravljena je prema uzoru na popularni erotski roman 'Fifty Shades of Grey'. Smjestivši snimanje u nekadašnji zatvor u Londonu, u mračnu prostoriju bez prozora i s lancima koji vise sa stropova, Agent Provocateur ponovno je pomaknuo granice. Iako je kampanja osmišljena po uzoru na poznati erotski roman, kako piše Daily Mail, s njime zapravo ima jako malo sličnosti. U kampanji nazvanoj 'Wilhelmina: Show Your True Self' putena Monica utjelovila je viktorijansku ženu nesputanog duha.

Plesačica i glumica Monica, koja na fotografijama izgleda senzacionalno, pozirala je u čipkastom kompletu Novah zagasite crvene boje u stilu pedesetih godina. Na drugim fotografijama je još izazovnija u kompletu Whitney načinjenim od crnih trakica.

35-godišnja Monica karijeru je započela kao plesačica flamenka, baš kao i njezina 38-godišnja sestra Penelope, a čini se da je ples itekako pridonio njenom dobrom izgledu. Iako će joj na ovim fotografijama rijetko tko moći odoljeti, ovo nije prvi put da se lijepa Španjolka okušala u modnoj kampanji. Godine 2007. zajedno s Penelope kreirala je liniju odjeće za modnu kuću Mango.