JOSIPA PAVIČIĆ

Moj Nico je divan ljubavnik

  • Autor: Željka Crnogaj
  • Zadnja izmjena 12.12.2011 12:09
  • Objavljeno 12.12.2011 u 08:15
Josipa Pavičić

Josipa Pavičić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

U intervjuu za tportal Josipa Pavičić otkrila nam je kako podnosi odvojenost od supruga, ima li dadilju, kako odgaja sinove, što misli o svojoj dance karijeri, a priznala nam je i da bi se nakon porodiljnog voljela vratiti na televiziju

Nedavno ste rodili drugog sina, kako izgleda vaša svakodnevica, tko vam najviše pomaže? Imate li dadilju, kućnu pomoćnicu?
Svakodnevica je interesantna, puna akcije i jurnjave. Sretna sam što imam dadilju i spremačicu, to je ogromna pomoć, ali kuhinja je prostor rezerviran samo za mene. Kuham svakoga dana, odlazim na plac, kao što imam svog frizera, tako imam i svog mesara, baku na placu.

Kako podnosite odvojenost od supruga, s obzirom na to da vi s djecom živite u Zagrebu, a on na relaciji Italija-Zagreb?

Lijepo nam je ovako, uvijek smo željni jedno drugoga, 'dosada u vezi' pojam je nama nepoznat. Obično smo Rocco, Vito i ja tri tjedna doma u Zagrebu, nakon toga Rocco i ja odlazimo na 2-3 tjedna u Italiju. Rasporedila sam se najbolje što sam mogla.

'Kod kuće je domaćica, a kad izađemo, pretvori se u seks-bombu', to je nedavno izjavio vaš suprug. Čime ga osvajate? Je li on romantičan?
Nico je osoba koja iz mene izvlači ono najbolje. Definitivno sam bolja osoba otkako je u mom životu, tako je spontan, veseo, nježan. Divan je ljubavnik, brižan muž i otac.
Voli kad mu kuham. Većina italianosa ljubi tri stvari na M: Madonna, mamma i mangiare.

Pixsell

Pixsell

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Josipa Pavičić i Nico Bernardini

Mislite li da veza na daljinu dugoročno može opstati?
Naravno. Ali isto tako ću dodati da se svaka odluka uvijek može mijenjati. Kad i ako shvatimo da nam ovako više ne paše, mi ćemo naći riješenje.

Putujete li negdje za Božić i Novu godinu?
Za Božić smo svi u Italiji, na dvostrukom slavlju kod nonna Romea, Nicina oca. Nonno slavi rođendan na Badnju večer.

Osim zdravlja, što biste si poželjeli u 2012.?

Ništa drugo.

Između Rocca i Vita razlika je 10 godina, koliko ste u tih 10 godina promijenili odnos prema majčinstvu? Osim što ste zreliji, jeste li liberalniji ili konzervativniji?

Ni jedno ni drugo, jednostavno sam drugačija. Vito i Rocco su drugačiji, drugi otac, drugo vrijeme, drugačije situacije. Jedino sam i dalje ostala stroga.

Nedavno ste u jednom tjedniku rekli da planirate comeback. Znači li to da ćete ponovo uzeti pero u ruke, vraćate li se na male ekrane, novinarstvo, glazbene vode? U kojem smjeru biste voljeli da vam se odvija karijera nakon porodiljnog?
Naprotiv, rekla sam da se ne vraćam nigdje dok god me moja djeca trebaju blizu. A ako i kad se vratim, biti će to televizijski posao. Što se tiče pisanja, to je potreba koju čovjek nosi u sebi i sa sobom. Pa ako odem u Italiju ili Afriku, kad god imam potrebu pisati, dostupno mi je sve potrebno. Vjerujem da ću četvrti roman izdati prije treće bebice.

Pixsell

Pixsell

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić/tportal.hr


Josipa Pavičić
Kako danas gledate na svoju dance karijeru iz 90-ih, mnogi vas pamte po pjesmi 'Je Yo' i spotu gdje pjevate ispod tuša?
Zanimiljiv period života mog, puno putovanja i lijepih, ali i ponekad manje lijepih iskustava. Prvi honorari koji su plaćali stanarinu, režije, lijepe haljinice i druženja s prijateljicama. A spot uopće nije loš:-)

Prije dvije godine gledali smo vas u 'Farmi' kao natjecatelja i ostavili ste dojam jedne vrlo zrele, stabilne žene. Stojite li zaista čvrsto na zemlji? Kako izgledaju vaše 'žute minute'?
Zrela sam, stabilna, sretna i zadovoljna žena. Danas kad i dođu žute minute, ja ih prihvaćam kao da su najljepše i najzlatnije, tako da kod mene više nema nekog svađanja, klasičnog pms-a ili vikanja, bacanja stvari itd. Važno mi je da se mogu osamiti makar na pola sata. Sama sa sobom znam najbolje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi