NASLJEDNICE GRACE KELLY

Modno usklađene u večernjem izlasku: Monegaške princeze zablistale u crnom od glave do pete

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 14.10.2021 11:41
  • Objavljeno 14.10.2021 u 11:41
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-BEBERT / THE PHOTO ONE / POOL BRUNO BEBERT/CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Eleganciju i jednostavnost koju dugi niz godina svojim modnim odabirima naglašava kćer holivudske dive Grace Kelly, odrazila se i na njezinu 35- godišnju kćer, Charlotte Casiraghi. Poznati dvojac to je i potvrdio svojim svečanim izdanjima u opernoj kući Monte-Carlo

Monegaška princeza Caroline i njezina nasljednica Charlotte Casiraghi svojom pojavom uveličale su tradicionalnu dodjelu nagrada Zaklade Prince Pierre a, kao da su se dogovorile, na ovom svečanom događanju pojavile su se u gotovo identičnom izdanju u znaku sjajnih, crnih haljina.

  • +3

Charlotte Casiraghi i princeza Caroline

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-HUITEL / The Photo One / Profimedia

Kao nova glasnogovornica modne kuće Chanel, 35- godišnja Charlotte redovito se viđa u kreacijama s potpisom francuskoga brenda, što je i ovoga puta bio slučaj. Presijavajuću, crnu haljinu na kopčanje i naglašenih ramena, Charlotte je nosila uz remen sa istaknutim logotipom Chanela i velikim ovosezonskim hitom – cipelama s platforma petom.

Baš poput kćeri, princeza Caroline također se odlučila za crnu haljina, a krasio ju je sjajni, cvjetni uzorak. Kako bi svoje izdanje učinila zanimljivijim pobrinula se dodatkom ogrlice sa efektnim privjeskom, kao i crnim sandalama s dotakom perja.