MODNI TRENDOVI

Žene diljem svijeta polako odbacuju ove traperice, a evo koji su modeli sve traženiji

31.10.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Iako s nestrpljenjem iščekujemo svaki nadolazeći trend sezone, s još većim zanimanjem ispratimo vijest o tome koji nas trendovi napuštaju, a najnovije saznanje tiče se omiljenih nam traperica. Katie Smith, direktorica tvrtke Edited koja maloprodajne trgovine opslužuje sa statistikom o najprodavanijim komadima odjeće i modnih dodataka otkrila je koje traperice polako ali sigurno izlaze iz mode, kao i to koje ćemo modele narednih mjeseci sve češće viđati na policama trgovina

Prema riječima modne stručnjakinje trend koji će uskoro otići u zaborav su poderane 'boyfriend' traperice. Iako su proteklih sezona uvjerljivo dominirale modnom scenom te su u sjenu bacile i bezvremenske 'skinny' traperice, Smith otkriva kako statistike pokazuju da su najnovije pošiljke boyfriend traperica zbog sve manjeg interesa potrošača završile na odjelu sa sniženim artiklima, dok su neki drugi modeli pokazali nagli rast prodaje.

Najpoželjniji modeli sezone:

Traperice proširenih nogavica

Možda ne griju kao popularni skinny model, no traperice širokih nogavica daleko su udobnija varijanta i odlična zamjena za poslovne hlače. Odlično izgledaju uz gotovo sve odjevne komade, od košulja i sakoa pa sve do predimenzioniranih vesti i raznih vrsta obuće.

Skinny traperice i traper suknje leopard uzorka

Životinjski print sasvim sigurno je najveće iznenađenje sezone, no kaputi i čizmice nisu jedini trendi komadi koje priželjkuju modne ovisnice. Najdominantiji od svih printeva - leopard uzorak uskoro će se moći pronaći i na omiljenim nam trapericama i traper suknjama, a ako je vjerovati Smith upravo ovi odjevni komadi bilježe ogroman interes ljubiteljica mode.