PRAVA DIVA

Modni saveznik od kojeg se Bojana Gregorić ne odvaja ovog ljeta

28.08.2016 u 17:00

Bionic
Reading

Šešir je postao idealni saveznik jer može upotpuniti razne stylinge, ali i biti od koristi pa je naša lijepa glumica Bojana Gregorić ovog ljeta itekako iskoristila njegove prednosti

Da ljetuje na Pelješcu, a zatim uživa i u Dubrovniku, Bojana Gregorić otkrila je mnogobrojnim fotografijama na svojem Instagram profilu. Na nekoliko fotografija naša glumica otkrila je nevjerojatno fit tijelo i mnoge očarala prirodnom ljepotom, ali i pokazala zašto je svrstavaju među Hrvatice koje imaju najviše stila.

Na fotografiji u mini bikiniju te šeširu kao modnom detalju i zaštiti od sunca, Bojana je izgledala poput kakve holivudske dive, a od šešira se nije odvajala tijekom šetnje Stradunom.

Stonwood boulevard?? #summer16 #Peljesac #Ston #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Kako je više puta rekla da privatno ne voli previše šminke jer kao glumica često opterećuje kožu lica u kazalištu, šešir je idealni dodatak kojim može upotpuniti gotovo besprijekorni prirodni look.

Zaljubljeni u Dubrovnik ❤️ #summer16 #dubrovnik #fun #family #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv


Poput mnogobrojnih slavnih ljepotica, od Jessice Albe pa do Jenne Tatum ili utjecajne modne blogerice Chiare Ferragni, Bojana je ljetos pokazala da se šešir može isfurati u raznim kombinacijama i izgledati vrlo izazovno.

Tocno u podne?? #summer #Peljesac #fun #fashion #actresslife #Highnoon

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv