STAJLING MARGARET QUALLEY

Modni povratak: Balerinke nisu bile nikad toliko chic i privlačne

27.05.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Margaret Qualley, kći proslavljene glumice Andie MacDowell, krenula je stopama svoje majke i zasad samo niže uspjehe u glumačkom svijetu

Lijepa 27-godišnjakinja stigla je u Cannes kako bi promovirala svoj novi film 'Stars at Noon' u kojem glumi i britanski glumac Joe Alwin, inače dečko Taylor Swift.

Ako ste čvrsto uvjereni kako su za svečane prigode najidealnije cipele na visoku petu, sigurno će vas u suprotno uvjeriti look glumice Margaret Qualley na predstavljanju njezinog novog filma na najpoznatijem filmskom festivalu.

Zgodna brineta koja je slika i prilika svoje majke Andie MacDowell pokazala je i kako je osim majčine ljepote i bujnih kovrča, naslijedila i sjajan osjećaj za stil.

  • +7
Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Talentirana glumica briljirala je chic modnom kombinacijom za koju je dobila samo bezbrojne komplimente.

Odlučila se za all black izdanje s kojim nikad ne možete pogriješiti, a nenametljiv make up i ležerna punđa istaknuli su pravilne crte lica mlade Amerikanke.

Raskopčana svilena košulja s ukrasnim detaljem u vidu mašne i lepršave hlače sa zanimljivim tankim srebrnim remenom sa zvjezdicom, otkrili su glumičin vitki struk, a ovo je šarmantno izdanje s potpisom Chanela, Margaret Qualley upotpunila balerinkama koje su se ove sezone vratile na modnu scenu u velikom stilu.

Iako ih godinama nismo viđali na gradskim ulicama, balerinke ponovno proživljavaju dane najveće modne slave, pa nećete pogriješiti ako investirate u njih.