FASHION GURU

Modni okršaj HDZ-ovaca kod Baltazara: Aladrović pomeo konkurenciju, Šeks s razvučenim tregerima izvan svake kategorije, a tć? Žute tenisice i rupčić u džepu - nisam baš siguran...

  • 15.07.2021 u 14:04

  • Bionic
    Reading

    Tradicionalno godišnje okupljanje važnijih članova HDZ-a u restoranu Baltazar prije ljetne stanke nastavio je premijer Andrej Plenković. Njihovo druženje nije promaklo ni oštrom oku našeg Fashion Gurua, a on je ovaj put imao pune ruke posla

    Kao i u vrijeme premijera Sanadera, kad se ekipa iz HDZ-a okupljala u popularnom restoranu Baltazar, Plenković je okupio ekipicu u istoimenom restoranu. Bilo je tu svega - od snalažljivih, onih koji prepisuju, do prebjega, a koliko sam primijetio, najviše je muškaraca i pokoja žena u jednobojnoj haljini. Ali među tim mnoštvom samo jedan se istaknuo, a to je stvarno bilo teško na ovom skupu.

    Ako ste možda pomislili na bivšeg kandidata za gradonačelnika Davora Filipovića, jok, to nije on, kao ni ugodno popunjeni Šeks, kojem su se tregeri toliko razvukli da mu taman zaokružuju trbuščić. To nije ni Josip Đakić, koji je trebao ostati i rješavati kućne probleme, ali kako odbiti klopu u Baltazaru?

    U najuži izbor ušao bi i zgodan osječki gradonačelnik Ivan Radić, ali ne ovaj put, još je mlad. Grlić Radman, Marko Pavić, oni nisu nezanimljivi, možda frajeri Beroš i Kalmeta, sad je ljeto, pa će biti i naslikavanja? Vidio sam da je tamo i Vice Mihanović, on je valjda došao kao zapisničar.

    I tako dođemo - ako ste mislili do Plenkovića, jok - najbolje odjeveni na toj gala večeri bio je Josip Aladrović u tamnoplavom kariranom odijelu, vrlo decentnom, a ipak chic, te smeđim tenisicama koje su mu dobro pristajale. Jest da mu ta brada i nije nešto što bi trebao uzgajati, ali ako mu se sviđa, ok.

    • +8
    Skup vodećih članova HDZ-a u restoranu Baltazar Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

    Za razliku od elegantnog Josipa, hadezeovci imaju još jednog koji tjera modu, a koliko uspješno, dokazuje i to da je pokušao sam sebe brendirati, kao npr. Severina ili Majushka.

    Nisam siguran koliko je tć (Tomislav Ćorić) bio uspješan, a nisam baš siguran ni u to koliko su mu žute tenisice i obična bijela majica bile primjerene za ovakvo druženje, jer ne razumijem zašto uz takav stajling staviti rupčić u džep. No ne može znati baš sve, ali kako je on jedan od brendiranih u stranci, siguran sam da će mu oprostiti ovako mali gaf.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.