FASHION GURU

Jedna od rijetkih koja tjera modu u Saboru SDP-ovka je Sabina Glasovac, ali iskreno, imala je ona i boljih izdanja. Nadam se jedino da ovo nisu Valentinove cipele

  • 07.07.2021 u 15:27

  • Bionic
    Reading

    Uobičajene tmurne boje koje vladaju u sabornici danas je svojim veselim stajlingom razbila Sabina Glasovac, pojavivši se u narančastom kompletiću. No nije previše impresionirala našeg Fashion Gurua

    Jedna od rijetkih koja tjera modu u Saboru SDP-ovka je Sabina Glasovac. Kad kažem da tjera modu, to znači da to suvislo izgleda jer smo imali i Žalac i slične koje su tjerale modu pa je to izgledalo dosta loše, najblaže rečeno.

    Ovog puta Sabina je odučila biti u boji breskve, a nažalost ta boja posljednjih sezona doživljava procvat, ali sva sreća da ova ima nijansu narančaste pa ne mogu reći da je to ona koje se plaše sve djeveruše. Haljina ima neke ušivene detalje, tj. džepove koji ovako na prvu malo čudno izgledaju, a i čisto sumnjam da su funkcionalni.

    Otišla je ona i korak dalje pa je spojila masku za lice s bojom kostima, ali zato se uz ovu kombinaciju odlučila za sandale Valentino - ne mogu sa sigurnošću reći da su original jer ih vidimo u svakom dućanu i na svakom koraku, a i bilo bi loše da kupuje Valentinove cipele, ipak ona nije Žalac ili Rimac.

    Iskreno, imala je Sabina i boljih izdanja.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.