STAJLING ZA PETICU

Modni klasik koji vole trendseterice: Ninu Badrić i Brigitte Macron osvojila je kultna torbica

05.02.2022 u 20:39

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić uvijek podjednako briljira kad se radi o dnevnim ili večernjim stajlinzima, pa nije mogla proći nezapaženo u šetnji središtem Zagreba

Omiljena glazbenica plijenila je poglede u cool kombinaciji koja je uključivala nekoliko trendi komada koje fashionistice obožavaju ove zime.

Udobne čizme robusnog dizajna već su neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu, a njihova je prednost što su vrlo nosive i uklapaju se u svaki stil.

  • +5
Poznati na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Robusne combat čizme osvojile su i Ninu Badrić koja ih je spojila s crnim hlačama, dolčevitom i trendi kaputom u svijetloljubičastoj.

Cool stajling bez greške uvijek sjajno dotjerana Zagrepčanka upotpunila je sunčanim naočalima i kosom podignutom u šarmantni niski rep, a točka na 'i' ovog looka bila je kultna Capucines torba s potpisom Louisa Vuittona.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Isti model obožavaju mnoge fashionistice poput Brigitte Macron koja rado nosi u brojnim prigodama.

Francuska prva dama velika je ljubiteljica kreacija s potpisom Louisa Vuittona i vlasnica je impresivne zbirke torbica koju bi svaka modna ovisnica rado voljela imati.

  • +22
Kultne torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Riječ je o torbi klasičnog izgleda od najfinije kože, bezvremenskog stila s kojom ne možete pogriješiti jer nikad neće izaći iz mode, a osim francuske prve dame, obožavaju je i Angelina Jolie, Gigi Hadid, Sienna Miller, Miranda Kerr...

Torbica 'Capucines' lansirana je 2013. i relativno je nov dodatak stalno rastućoj kolekciji kultnih modela francuske kuće Louis Vuitton. Model je dobio naziv po prvoj radionici i butiku Louis Vuittona u Rue Neuve-des-Capucines.