AKSHATA I OLENA

Modni dvoboj dvaju prvih dama u odijelima: Teško je reći kome bolje stoji

29.02.2024 u 21:05

  • +6

Akshata Murty i Olena Zelenska

Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Supruga britanskog premijera Rishija Sunaka, Akshata Murty u Londonu je ugostila suprugu ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, Olenu Zelensku, a dvije su pomno dotjerane prve dame rado pozirale ispred Downing Streeta 10

Kombinacije sakoa i elegantnih hlača, omiljeni su izbor mnogih zaljubljenice u modu koje cijene klasičan stil uz dobrodošlu dozu ženstvenosti.

U Londonu su supruga britanskog premijera i ukrajinska prva dama s puno stila pokazale kako su upravo ženska odijela nepogrješiva stilska opcija koja nikad ne izlazi iz mode i uvijek su dobra rješenja.

Akshata je i ovoga puta pokazala svoj sjajni smisao za stil u divnom svijetloplavom odijelu modernog stila koje je istaknulo njezinu kosu i ten, uklopivši uspješno u ovaj neobičan poslovni look bijeli top i cipele na petu u odgovarajućoj nijansi nebeskoplave.

OLENA ZELENSKA

Više nije plavuša: Prva dama Ukrajine osvanula s novim imidžem

Pogledaj galeriju

Njezin je make up bio nenametljiv dok je kosu stilizirala u blage valove. 

Olena Zelenska izgledala je također besprijekorno u smeđem elegantnom sakou sa zanimljivim reverima i hlačama u trendi nijansi smeđe s cool prorezima na nogavicama spojivši look sa satenskom crnom bluzom i cipelama na petu. 

Stajling je nadogradila decentnim make upom i nakitom, a ostala je vjerna svom elegantnom duljem bobu.

Inače, Murty i Zelenska zadnji su se put srele ispred broja 10 u svibnju prošle godine, tijekom posjeta kad je prva dama Ukrajine prisustvovala krunidbi kralja u Westminsterskoj opatiji.

Olena Zelenska se dan ranije srela s kraljicom Camillom u Clarence Houseu, a svoj je posjet započela u Ujedinjenom Kraljevstvu osobno zahvalivši ministru vanjskih poslova Lordu Davidu Cameronu na njegovoj dosljednoj potpori Ukrajini.