ZA URBANE SPORTAŠE

Modni brand K-Swiss dolazi u Hrvatsku

27.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Od travnja 2009. godine ljubitelji mode u Hrvatskoj prvi put će imati priliku odabrati nešto po vlastitom ukusu iz asortimana K-Swissa, američke marke odjeće i obuće prepoznatljivog stila i visoke kvalitete, čije je zaštitno lice Ana Kurnjikova

Dugotrajna, originalna i udobna obuća modne kolekcije K-Swiss smatra se jednom od najboljih na tržištu i iznimno je popularna i zastupljena u svijetu tenisa, trčanju, nautici i fitnesu. Bit će dostupna u dućanima tvrtki Wulf Sport, Shoe-be-do i Voodoo širom Hrvatske.

Akvizicijom ovog modnog branda hrvatskom će tržištu biti ponuđeni modni proizvodi sportskog i urbanog izričaja, kakve nose i Ana Kurnjikova ili Gwen Stefani, za koju ta modna marka kreira posebnu liniju obuće. K–Swiss, ujedno i dobitnik nagrade za najbolju novu tenisicu za trčanje 2009. godine, kontinuirano inspirira urbane kreativce sportskog duha i sukladno viziji pokreće kampanju Pure classic u svrhu promocije sportaša, kulturnih ikona i kreativnih urbanih talenata u jedinstvenom dnevnom boravku K–Space i najavljuje povratak autentične tenisice iz 1966. te najdrastičniju evoluciju dizajna tenisice dosad.

Britanski glumac Ed Westwick, tenisačica i manekenka Ana Kurnjikova, teniski velikani Tommy Haas, Mardy Fish i Jim Courier, zvijezde triatlona Chris Lieto i Katya Meyers, frontmen benda Good Charlotte, djeca Keitha Richardsa i Ronnieja Wooda iz Rolling Stonesa te pjevačice Diane Ross, zasebni mladi kreativci i trendseteri dio su obitelji K-Swiss, koja potiče inidividualnost, otvorenost te inspirira zajednicu  K-Swiss da ustraje u dosljednosti vlastitom karakteru i osobnosti na putu do ostvarenja ciljeva.

Kompanija K-Swiss smještena je u mjestu Westlake Village u Kaliforniji i jedan je od vodećih proizvođača sportske obuće i odjeće. Priča o uspjehu K-Swissa počinje prije 40 godina, kad su braća Art i Ernest Brunner, profesionalni skijaši, za teniski turnir Roland Garros predstavili prvu kožnu tenisicu pod imenom K-Swiss Classic, utjelovljenje sportske mode unutar, ali i izvan sportskih terena. Danas je K-Swiss sinonim za inovaciju, kvalitetu, aktivnost i stil, a modne kolekcije svojom udobnošću i dizajnom ispunjavaju sve uvjete za vrhunske sportaše i trendsetere širom svijeta.