U DUHU 70-IH

Bez žrtvovanja udobnosti: Ove cipele veliki su hit, a najviše ih obožavaju pripadnice generacije Z

04.02.2022 u 20:02

Bionic
Reading

Način na koji figure dodajemo centimetre kroz obuću neprestano se mijenja, a udobnost nikada nije bila bitnija, o čemu dovoljno govori popularnost koju posljednjih mjeseci uživa obuća s debelom, četvrtastom petom, ali i platformke po uzoru na modele iz ludih 70-ih

Prema glavnim predstavnicama generacije Z, zaluđene trendovima iz prošlosti, platformke u duhu 70-ih predstavljaju must-have model u ormaru. Američka pop senzacija Olivia Rodrigo navedeno je nebrojeno puta dokazala, a njezino izdanje za premijerni posjet Bijeloj kući, u Chanelovom kompletu iz 1995. godine i bijelim platformkama, posebno je pamtljivo.

Unazad nekoliko dana, Rodrigo je u Los Angelesu nosila svoje omiljene čizme Kiki s potpisom Marca Jacobsa koje je, sa potplatom od 17 centimetara, uspjela učiniti viralnim modelom.

Ljubav prema platformkama izrazila je i jedna od najvećih zvijezdi s TikToka, Amerikanka Charlie D’Amelio, kao i pop zvijezda Billie Eilish koja se na premijeri novog filma o Jamesu Bondu pojavila u statemen modelu platformi s potpisom modne kuće Gucci.

  • +15
Obuća s platforma petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo