dvojnica kate middleton

Modne igrice najbolje odjevene princeze na svijetu

26.03.2017 u 18:29

Bionic
Reading

Danska princeza Mary jedna je od najbolje odjevenih kraljevskih dama: ova atraktivna Australka plijeni pozornost svojim modnim kombinacijama koje su daleko zanimljivije od njezine 'kraljevske dvojnice' Kate Middleton

Lijepa Australka koja je srce danskog princa osvojila 2000. u Sydneyju, proslavila je 100. godišnjicu Poslovne škole u Kopenhagenu u zapaženom stajlingu: dugoj lepršavoj svilenoj suknji s cvjetnim printom, jednostavnoj crnoj dugoj majici i stiletto štiklama od brušene kože s potpisom Gianvita Rossija.

  • +2
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istu je kombinaciju lijepa princeza nosila i prije tri tjedna, kad je bila u službenom posjetu Kataru, no to je nije spriječilo da isti outfit pokaže još jednom.

Princeza Mary ponovila je i modne dodatke, clutch torbicu od baršuna u jarkoj roza boji s potpisom brenda Carlend Copenhagen, kao i naušnice s draguljima u obliku suze.

Lijepa Australka dva puta osvojila je prvo mjesto kao najbolje odjevena prema glasovima čitatelja britanskog magazina Hello, a našla se i na prošlogodišnjoj listi najbolje odjevenih žena prema izboru magazina Vanity Fair.