UVIJEK BESPRIJEKORNA

Modna šampionka: Stil lijepe kraljice kilometrima je ispred onog austrijske prve dame

20.04.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Njihovo veličanstvo kralj Abdullah II i kraljica Rania od Jordana ugostili su austrijskog predsjednika i prvu damu u svoju rezidenciju, a osim političkog razgovora koji se vodio između dvojice predstavnika, u prvom planu bilo je i modno sučeljavanje kraljice i prve dame. Na prvi pogled bilo je jasno tko je odnio pobjedu najbolje odjevene

Nakon što je tijekom posjeta Nizozemskoj koncem ožujka svoje modne snage odmjerila u okršaju s kraljicom Maximom, kraljica Rania od Jordana ponovno puni modne stupce nakon susreta s austrijskom prvom damom i suprugom predsjednika Alexandera Van der Bellena, Doris Schmidauer.

Kralj Abdullah II i kraljica Rania ugostili su austrijski predsjednički par u svojoj rezidenciji u Ammanu, a dok su kralj i predsjednik vodili političke razgovore, kraljica i prva dama uživale su u zasebnom druženju, dok je medije zanimalo što će poznate dame odjenuti na službenu ceremoniju dobrodošlice.

Kraljica Rania od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezino veličanstvo i ovog je puta pokazalo uglađeni modni ukus i bezvremensku eleganciju te je već na prvi pogled bilo jasno koja se od njih dvije bolje snalazi s modom. Dok je 54-godišnja prva dama odabrala nimalo skladnu kombinaciju koktel haljine u boji ciklame, kratkog bijelog sakoa te crnih cipela i 'clutch' torbice, lijepa kraljica zablistala je osvježavajućem trendi stajlingu vrijednom svake pohvale.

47-godišnja kraljica odjenula je efektnu ružičasto-bijelu suknju damskog 'A' kroja i popularnog 'gingham' uzorka s potpisom talijanske dizajnerice Sare Battaglije, koju je uskladila s profinjenom bijelom Balloon bluzom libanonskog dizajnera Maisona Makarema.

Cjelokupan stajling. koji neodoljivo podsjeća na stil slavne Grace Kelly, kraljica Rania je pomno začinila odabranim modnim dodacima - Bijelim štiklama na špic i malom bijelom torbicom s ručkom, koja je po popularnosti prestigla 'clutch' i 'crossbody' modele, a što se tiče frizure, kraljica se odlučila za romantične valove koje je uz pomoć ukosnica sklonila s lica i time naglasila svoju prirodnu ljepotu.

  • +18
Kraljica Maxima i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.