odlično ih nosi

Modna reciklaža: I više od deset godina kasnije čizmice Sienne Miller izgledaju jednako chic

24.10.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Pohvalno je vidjeti kako stariji komadi mogu zablistati u novom ruhu. Ulice New Yorka postala su izvrsna kulisa za ponovno buđenje Chloe čizmica Sienne Miller koja ih je prošetala nakon više od deset godina

Engleska glumica Sienna Miller ove jeseni nam je pokazala da čizmice stare više od 10 godina mogu jednako dobro izgledati sada kao i tada. Glumica ima elegantne crte lica koje će svaki outfit učiniti mrvicu više posebnim, ali, mora se priznati, ona jednostavno dobro nosi svoj stil.

Ove jeseni Sienna Miller je odlučila ulicama New Yorka prošetati modnu kombinaciju u omiljenom boho stilu. Odlučila se za Sezane pulover povišenog ovratnika fine sive nijanse i prljavo bijele hlače s pojasom u struku istog brenda. Od dodataka je odabrala smeđu torbicu na rame i smeđe čizmice marke Chloe.

Čizmice na srednje visoku petu zanimljive su zbog vezica i preklopnog dijela oko gležnja. Još zanimljivije je da ovo nije prvi put da glumica nosi ove čizme. Obula ih je i 2009. godine kada je promovirala film 'G.I. Joe: The Rise of Cobra' u kojem je glumila s Channingom Tatumom i Josephom Gordon-Levittom.

  • +5
Sienna Miller u Chloe čizmicama Izvor: Profimedia / Autor: GREG WOOD / AFP / Profimedia