BRIGITTE MACRON

Modna klasičarka: Prva dama Francuske vjerna je svom prepoznatljivom stilu, a pažnju je ovoga puta privukao zanimljiv sako

13.06.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Prva dama Francuske, kad je u pitanju moda, doista ne zna za greške, a svoju je dobitnu modnu formulu ponovila i prilikom odlaska na glasanje na parlamentarnim izborima u Le Touquetu na sjeveru Francuske

Kad je u pitanju stil francuske prve dame, tu nema mjesta nikakvim modnim vrludanjima ili eksperimentiranju bojama, krojevima ili uzorcima.

Supruga predsjednika Macrona, od kojeg je starija 24 godine, najradije bira klasične krojeve i neutralne boje poput sive, crne, tamnoplave, bijele ili bež koje kombinira s pomno odabranim modnim dodacima poput elegantnih cipela na petu, sunčanih naočala, trendi torba, šalova...

  • +15
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Njezin je stil bezvremenski i ženstven te laska njezinoj sitnoj figuri, a omiljeni komad su joj sakoi i kaputi koji prate liniju tijela.

Odličan modni niz nastavila je i izdanjem u bež boji koje će se svidjeti svim ljubiteljicama poslovnog chica.

Brigitte Macron ponovila je svoju najdražu modnu formulu i prilikom glasanja na sjeveru Francuske, u Le Touquetu, kamo se uputila sa suprugom Emmanuelom.

PRVA DAMA FRANCUSKE

Brigitte Macron u elegantnom stajlingu odala počast kraljici Elizabeti

Pogledaj galeriju

Prva dama briljirala je u elegantnom bež sakou s detaljima od svijetle kože i našivenim džepovima te hlačama širih nogavica spojivši ih sa stiletticama u tonu. Točka na 'i' ovog looka koji će se jako svidjeti ljubiteljicama poslovne elegancije bio je efektan bijeli šal, a kosu je ovoga puta podigla u trendi polurep.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTIAN HARTMANN / AFP / Profimedia

Omiljeni modni dodatak, sunčane naočale, upotpunio je ovo besprijekorno izdanje chic Francuskinje koja se često nalazi na ljestvicama najbolje odjevenih žena svijeta.