DRASTIČNA PROMJENA

Dobra ideja ili velika pogreška: Charlize Theron iznenadila promjenom imidža

13.06.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Lijepa Charlize Theron dobro je poznata i po svojim promjenama frizura i nijansi kose pa smo je vidjeli i kao brinetu ošišanu na trendi bob, s bujnim crvenim uvojcima, kratke plave kose...

Uvijek spremna na transformacije što zbog potrebe uloga, poput preobrazbe u filmu 'Čudovište', ili zbog želje za promjenom, lijepa oskarovka rođena u Južnoafričkoj Republici iznenadila je svojim novim lookom na događanju pod nazivom Africa Outreach Project (CTAOP), koji je sama pokrenula s ciljem borbe protiv AIDS-a i HIV-a na tom kontinentu.

Po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu na ovom je događanju predstavila novu, vrlo odvažnu frizuru.

  • +7
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Charlize je svoju prirodno svijetlu kosu potamnila u tamnosmeđu, a ošišala se na modernu varijantu kraćeg, slojevitog shagga s duljim šiškama počešljanima u stranu.

Prednost ove frizure, koja nije za svakoga, je i tome što se vrlo lako stilizira pa se nećete morati preznojavati s četkom i sušilom po najvećim vrućinama.

Stajling za ovu prigodu bio je poslovni chic s pomno odabranim detaljima. Charlize (46) se odlučila za bijelu košulju u kombinaciji s trapericama ravnih nogavica i stiletticama, a nije zaboravila ni efektan srebrni nakit koji je dao cool vibru ovom looku.

Osim Charlize, ovaj događaj upriličen u Los Angelesu nisu propustili ni njezini slavni kolege: Delaney Marie Rowe, Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, Jeff Goldbloom, Jordana Brewster, Elva Trill...