modno osviještena glumica

Svi pogledi prate Katie Holmes, a formula njezinih stajlinga prilično je jednostavna - i pristupačna

26.09.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Ulice New Yorka pune su modno osviještenih žena, ali ovih dana svi gledaju samo - Katie Holmes. Kombinacijom mom jeansa i efektnih kaputa, Katie osvaja sve ljubitelje street style kombinacija, a za vas smo izdvojili nekoliko high street komada koje bi odjenula i lijepa glumica

Elegantna mama Katie Holmes već je odavno naučila poznatu modnu krilaticu 'manje je više'. U posljednjim šetnjama ulicama New Yorka pokazala je svoj modno osviješten ormar koji je prepun chic komada. Jedan od njezinih omiljenih predmeta sigurno je par dobrih traperica opuštenog kroja koje je iskombinirala u nizu cool stajlinga.

Sudeći po odabiru ove velike ljubiteljice trapera - upravo je ovaj komad, koji je nekoć bio glavni dio radničke uniforme talijanskih mornara, ključan i za ovu modnu sezonu. Katie nas svakodnevno uči kako nositi traperice na upečatljiv način - od skinny do baggy modela, u kombinaciji s cipelama visoke i niske potpetice.

Ove jeseni Katie se zaljubila i u balonere, jesenske pokazatelje dobroga stila. Ovaj bezvremenski jesenski klasik sa sve češćim modernim zaokretom pojavljuje se u gotovo svakom ormaru ljubiteljica street stylea.

U galeriji pogledajte komade koje bi odabrala i Katie, a koje nam ove sezone nude high street brendovi:

  • +4
Katie Holmes učiteljica mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / DARA KUSHNER