ODUŠEVILE ANNU WINTOUR

Njihovo vrijeme tek dolazi: Stil ovih zvijezda modna biblija ne prestaje hvaliti, a evo i zašto

27.12.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Godina 2020., prema mišljenju modne biblije Vogue, postat će velika godina za modu u svijetu slavnih. S mnoštvom vrućih filmova, televizijskih serija i glazbenih albuma koji bi trebali biti predstavljeni u narednih 12 mjeseci, stvorit će se bezbroj prilika za zvijezde u usponu da pokažu svoj stil. Ovih sedam dama, ako je suditi po mišljenju najutjecajnijeg modnog magazina, svojim stilom posebno će se isticati

Florence Pugh

Nakon uloge u hit filmu 'Midsommar' i glume uz bok glumačkim veličinama Meryl Streep i Laurom Dern u filmu 'Male žene', glumica Florence Pugh završava 2019. godinu s velikim uspjehom. Ova 23- godišnja britanska glumica, prema riječima magazina Vogue, tek se profesionalno zagrijava. Iduće godine imat će ključnu ulogu u Marvelovu filmu 'Black Widow'. Na svjetskoj turneji nadolazećeg filma uredništvo magazina Vogue vjeruje kako će Florence sa stilisticom Rebeccom Corbin-Murray pokazati koliko voli modno eksperimentirati s komadima iz kolekcija visoke mode, kao što je imala priliku dokazati na pariškoj premijeri filma 'Male žene', kada je osvanula u delikatnoj haljini slip kroja s potpisom brenda Chloe.

Lashana Lynch

Za zvijezdu nadolazećeg filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, Jamesu Bondu, magazin Vogue pun je riječi hvale na osnovu viđenih izdanja na svečanim događanjima, poput onoga u glamuroznoj haljini brenda Balmain na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Evening Standard Theater.

Beanie Feldstein

Nagradu za zvijezdu u usponu s najviše stila, prema riječima magazina Vogue, zaslužuje 26- godišnja zvijezda filma 'Booksmart'. Ono što uredništvo magazina Vogue ističe jest njezina sposobnost da naizgled staromodne materijale uspijeva učiniti modernim na svečanim događanjima uzevši za primjer njezino izdanje na dodjeli nagrada Gotham u haljini prekrivenoj uzorkom leptira s potpisom Mary Katrantzou. Uz stilisticu Erin Walsh, Feldstein gravitira prema sladunjavim komadima koji nikad ne graniče s neukusom. Nominirana za prestižni Zlatni globus zahvaljujući filmu 'Booksmart' i kao vodeće ime nove sezone serije 'American Crime Story' Feldstein će, prema mišljenju Voguea, svoju živahnu modnu energiju prenijeti i u novo desetljeće.

Jodie Turner-Smith

Nakon što je brojne očarala glumom u dramskom filmu 'Queen and Slim', 33- godišnja britanska manekenka i glumica Jodie Turner-Smith spremna je za nove uspjehe. Vješta u nošenju najkompleksnijih kreacija s potpisom modne kuće Gucci, Turner-Smith postala je jedna od najuzbudljivijih poklonica ove talijanske modne kuće, a magazin Vogue izdvaja njezino izdanje u haljini boje lavande kojom je na premijeri filma 'Queen and Slim' ponudila svježi twist estetici dizajnera Alessandra Michelea na čelu modne kuće Gucci.

Lalisa Manoban aka Lisa

Prije nego što su ju primijetili poznati brendovi sa Zapada, Lalisa Manoban etablirala se kao velika zvijezda u svijetu K-Popa. Članica supergrupe BlackPink, tajlandska pjevačica i reperica osvojila je međunarodne ljestvice još u tinejdžerskim godinama, a danas kao 22- godišnjakinja svojim besprijekornim ukusom po pitanju ulične mode postigla je milijune obožavatelja, a ove godine sklopila je i unosnu modnu suradnju sa dizajnerom Hedijem Slimaneom na čelu modne kuće Celine.

Adria Arjona

Rođena u Portoriku 27- godišnja ljepotica Adria Arjona svojim izdanjima na crvenom tepihu već je osigurala veliku pozornost modne javnosti pa tako i uredništva magazina Vogue koji ističe njezina brojna nezaboravna izdanja uključujući ona na svjetskoj promociji Netflixove drame 'Undergorund'.

Emma Greenwell

Kao glavna zvijezda znanstveno-fantastične drame 'The Rook', glumica Emma Greenwell morala se nositi s amnezijom, magičnim silama i pola Londona koji ju je pokušavao uloviti, no njezin stvarni život manje je dramatičan ali po pitanju mode puno uzbudljiviji. Ove godine na crvenom tepihu svečanih događanja, Greenwell je dokazala kako se ne boji modno riskirati, a njezin modni primjer ostavio je snažan dojam na uredništvo magazina Vogue.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…