SCHOLL - NOVA KOLEKCIJA

Moderna obuća može biti zdrava i udobna

16.04.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Proljeće je, barem na kalendaru već daleko odmaklo, ljeto nam se bliži, i pravo je vrijeme da svoje noge oslobodite teških čizama i uskočite u lijepu i modernu obuću koja je uz sve to i zdrava! Marka Scholl u više od 70 zemalja sinonim je za zdravlje i njegu stopala

Mnogi su u zabludi kada misle kako zdravlje i udobnost obuće nikako ne idu uz moderan izgled. Scholl, uz professional obuću, namijenjenu onima koji po cijele dane rade fizički i/li stojeći posao i kojima je funkcionalnost važnija od estetike, nudi brojne modele kreirane za mlade žene kojima je važno da ono što nose bude moderno, kvalitetno te božanstveno udobno!

Slijedeći svoju misiju da primjenom najnovijih tehnologija i tehnika 'olakša teret' sa vaših stopala, obuća ovog proizvođača je lagana i prilagodljiva, udobne konstrukcije a umetci, s kojima je Scholl i započeo svoj svjetski put, štite od neželjenih udaraca.

Kada svoje noge u 'šolicama' počastite i nekim od proizvoda iz bogatog footcare asortimana, shvatit ćete što znači fraza – hodanje po oblacima.

Više o proizvodima ovog proizvođača možete naći na stranicama: scholl.hr