uvijek u trendu

Modeli s kojima je nemoguće pogriješiti: Elegantni kupaći kostimi pun su pogodak jer ćete ih nositi nekoliko sezona

01.07.2021 u 12:41

Bionic
Reading

Po pitanju mode nerijetko svjedočimo recikliranju i povratku zaboravljenih trendova čiji izgled je osvježen i prilagođen najnovijim trendovima. Početak srpnja, ali i početak sniženja u brojnim dućanima, posebice onim s highstreet brendovima, odličan su povod za ulaganje u badić koji nećete htjeti prestati nositi tijekom ljetnih dana

Legendarni supermodeli 90-ih kao što su Naomi Campbell , Claudia Schiffer i Cindy Crawford odličana su inspiracija za bezvremenski badić koji će biti nosiv nekoliko sezona. Ovi modeli puno su više od bikinija, odolijevaju trendovima, odlično ih je uvijek imati u koferu 'za svaki slučaj', u njima ćete se osjećati samopouzdano i sjajno te usto vizualno izduljuju noge.

Model s naramenicama

Ovaj badić idealan je izbor za dane kada se osjećate napuhnuto te ćete ga rado odjenuti za ugodnu šetnju plažom za vrijeme zalaska sunca ili uživati u danu na jedrilici. Krajem 90-ih Naomi Campbell zablistala je u tamnom bikiniju s bijelim točkicama te tankim naramenicama koje podsjećaju na špagete privlačeći poglede na prsa i ramena.

Model koji bi Naomi nosila danas, a i model u kojem vi možete uživati je crni badić s V-izrezom, ispunjen bijelim točkicama te upečatljivim naramenicama bijele boje.

  • +12
Bikini za ljeto 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO

Model za one s većim grudima

Velike grudi ne znače da se morate odreći tankih naramenica. Odličan izbor je naizgled klasičan crni badić, tankih naramenica no ukrašen upečatljivim čvorom na prsima. Takav model odlično će oblikovati veće grudi, pružiti udobnost, ali i atraktivan izgled otvorenim leđima.

Stilska igra u dvije boje

Ako imate tijelo oblika trokuta, odnosno gornji dio uži od donjeg, inspiraciju potražite u izgledu Cindy Crawford koja je prije više od 20 godina nosila odličan Chanelov crno-bijeli badić.

Kombinacija dvije boje trik je koji koriste stilisti kako bi postigli vizualnu ravnotežu užih ramena sa širim bokovima, pri tome se gore prevladavaju svijetle, a dolje tamne boje. Dizajn u dvije boje omogućuje poigravanje sa strukturom, a odličan detalj je i visoki izrez iznad nogu koji je odmah vizualno produžuje.

  • +18
Trendovski modeli bikinija i kupaćih kostima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dva u jednom

Originalni dizajn u dvije boje s točkicama savršen je za nošenje na plaži pri zalasku sunca. Ravni izrez na prsima daje pomalo sportski izgled te je doista nosiv godinama.

Badići sa halter izrezom

Claudia Schiffer, jedna od muza dizajnera Karla Lagerfelda, prije više od dvadeset godina nosila je nevjerojatni badić crne boje s velikim bijelim točkama.

Najposebniji detalj ovog badića zasigurno je bio atraktivan okrugli izrez idealan za visoke djevojke, te one sa širokim ramenima i malim grudima. Ovakav model odličan je za skretanje pogleda. Nešto modernija varijanta je model s upečatljivim geometrijskim printom i originalnim halter izrezom koji je dodatno naglašen dekolteom.

Upečatljivi print

Ljeto je modno doba koje najbolje 'trpi' i najšarenije uzorke, a kombinacija haltera izreza i upadljivog printa dobitna je kombinacija posebno začinjena dubokim dekolteom i otvorenim leđima.