LOŠ ODABIR

Moda prije svega: Slavna manekenka za vozački ispit odabrala neprikladne cipele

09.11.2017 u 17:19

Bionic
Reading

Lijepa Ruskinja, Irina Shayk, ovih je dana upisala autoškolu, a njezine prve satove za volanom ovjekovječili su fotografi. Mnogi su stoga primijetili njezin zanimljiv odabir obuće koji i nije baš najidealniji za tu prigodu

Jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđelica, manekenka Irina Shayk nedavno je upisala autoškolu te je nakon pisanih ispita, sada počela i sa satovima vožnje, što su ovjekovječili američki paparazzi.

Ruska ljepotica prije samo osam mjeseci po prvi je put postala majka. Nakon rođenja kćerkice Lee de Seine, koju je dobila u vezi s glumcem Bradleyem Cooperom, lijepa Ruskinja privikava se na novonastalu situaciju, a kako bi si  olakšala život u Los Angelesu odlučila je postati vozačica.

  • +12
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Montaža

Prilikom svog posljednjeg sata vožnje, Irina je međutim iznenadila outfitom za koji su se mnogi brzo složili kako je neprimjeren situaciji.

Odabrala je naime Gucci natikače koje su ove sezone nosile sve slavne trendseterice. Zbog svog dizajna, ove cipele ipak nisu najprikladniji izbor za vožnju, a pogotovo novog vozača koji tek uči kako se snaći u prometu.

  • +8
Natikače su ponovno IN Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Atraktivna brineta uz njih je nosila crne hlače i  običnu majicu, uz koje je iskombinirala Prada minijaturnu torbicu.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, jedna od najtraženijih manekenki današnjice, gdje god se pojavi izaziva pažnju svojim izgledom, a figuru je ekspresno nakon poroda dovela u zavidnu formu.