DAYLONG I CETAPHIL

Moćni duo za preplanulu i zdravu kožu

04.08.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Mnogima je ljeto najdraže godišnje doba, ali zbog visokih temperatura, pojačanog znojenja i štetnog UV zračenja koža je izložena dodatnom isušivanju

Kako biste održali idealnu vlažnost kože i ljeti, preporučamo Cetaphil Restoraderm hidratantni sindet za pranje tijela. Cetaphil Restoraderm dugotrajno hidratizira kožu koristeći Miracare tehnologiju. Proizvod je klinički ispitan, ne sadržava konzervanse, parabene i parfeme. Najvažnije je da Cetaphil Restoraderm ne iritira i ne isušuje kožu, a mogu ga koristiti i bebe od trećeg mjeseca starosti. Nježno očistite svoju kožu bez sapuna, obnovite epidermalni sloj, umirite svrbež i ostavite kožu mekom, uz osjećaj zadovoljstva i čistoće.

Uz Cetaphil Restoraderm svakako preporučamo i posebni, lagani gel za zaštitu od sunca Daylong Ultra gel sprej sa zaštitnim faktorom 30. Gel bez ulja namijenjen je za mješovitu, masnu i osjetljivu kožu sklonu alergijama. Formulacija bez dodatka ulja nježno i učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja uz jedinstveno lagan osjećaj na koži. Novi Daylong ultra SPF 30 gel-sprej je hipoalergen, nije komedogen, ne sadrži mirise, parabene i emulgatore, te pruža učinkovitu zaštitu, sprječava pojavu oštećenja od sunca i znakova preranog starenja i kod najzahtjevnije kože.

Vratite se sa godišnjeg odmora preplanuli i osvježeni i budite spremni za sve nove izazove zadovoljniji sobom i svojom kožom.

Cetaphil Restoraderm hidratantni sindet potražite u ljekarnama po cijeni od 155,55kn, a Daylong Ultra gel sprej sa zaštitnim faktorom 30 po cijeni od 137,78 kn.

Distributer: Medical Intertrade d.o.o