nose se pastelne boje

Mladenački look: Ova ženstvena nijansa savršena je za sjedokose dame

20.03.2024 u 17:23

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za novim načinom kojim ćete pomladiti look na elegantan način, sjajna opcija su komadi u trendi pastelno žutoj boji

Sukladno aktualnom trendu nošenja pastelnih nijansi, na gradskim ulicama viđamo sve veći broj komada u nježnim tonovima, a jedna od najpoželjnijih je svijetlo žuta boja nalik maslacu.

Ova boja automatski asocira na ljeto i prigodnu bezbrižnost te se podjednako dobro slaže s neutralnim komadima u crnoj ili bijeloj boji, kao i traperom ili drugim pastelnim nijansama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Koliko dobro pristaje uz sijedu kosu pokazala nam je 59-godišnja trendseterica Grece Ghanem, koja je još jednom dala svježu dozu inspiracije za stiliziranje modnih kombinacije koju su podjednako mladenačke, koliko i iznimno elegantne.

Kanadska modna ikona nosila je kratki top uz žuti kardigan prošaran ružičastim nitima te je sve uparila s kompletom jakne i ravnih krojenih hlača efektnog uzorka žutih i šarenih cvjetova.

Sve je uskladila s krem salonkama trenutno iznimno poželjne kitten pete i špic vrha te cross-body torbicom maslac žute nijanse. Ghanem je i ranije pokazala koliko dobro izgledaju modni dodaci u ovoj boji jer je u više navrata nosila torbice i cipele šarmantne nježno žute boje.

Posebno upečatljiv bio je jedan od njenih mladenačkih stajlinga, u kojem je žute salonke, također na kitten petu, nosila na široke hlače i predimenzioniran smeđi kaput te bijelu majicu kratkih rukava šarenog uzorka.

Također, kao sjajna opcija nameće se i raskošna suknja s maksi svilenim ružama koja u ovoj nijansi djeluje posebno glamurozno, a nosi se na sve - od klasičnih pulovera preko košulja do spoj majice kratkih rukava i traper jakni.

Naposljetku, Ghanem je jasno dala do znanja i koji će kupaći kostimi biti top ljetni odabir za zrelije dame sijedih pramenova, blistajući u dvodijelnom bikiniju pastelno žute boje, koji savršeno naglašava preplanuli ten.