OSLUŠKUJTE INTUICIJU

Mlađak u Raku najviše će utjecati na Ovnove, Rakove, Vage i Jarce

16.07.2023 u 08:26

Bionic
Reading

Mladi Mjesec u Raku, u ponedjeljak 17. srpnja 2023. u 18:32 sata, donijet će značajna intuitivna otkrića svim znakovima

Dan mlađaka pogodan je za definiranje namjera i ciljeva koje želite ostvariti. Ako osjećate da vam nešto nedostaje, sada je pravo vrijeme da ispunite prazninu novim iskustvom, osobom ili predmetom.

Mlađak je prirodni fenomen koji se događa kad se Mjesec i Sunce nađu na istoj točki ekliptike i dođu u položaj koji astrolozi nazivaju konjunkcijom. Tijekom mlađaka Mjesec se nalazi između Zemlje i Sunca pa naša zvijezda obasjava nama nevidljivu stranu Mjeseca, dok njegova strana koja gleda prema nama ostaje neosvijetljena.

Ovaj mlađak događa se na 24 stupnja i 56 minuta Raka, što znači da će najviše utjecati na Ovnove, Rakove, Vage i Jarce iz treće dekade, dakle na rođene četiri dana prije i poslije 17. travnja, 17. srpnja, 17. listopada i 17. siječnja. Ako ste među njima, neka vam zdravlje i duševni mir budu na prvom mjestu. Provedite dan u sigurnom okruženju, izbjegavajte velika naprezanja i ulazak u sukobe.

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Obratite pažnju na ova područja

Mlađak će utjecati i na ostatak zodijaka. Potaknut će vas da se povučete u sebe, družite sa svojim emocijama i osluškujete intuiciju. Bit će to vrijeme za planiranje, punjenje baterija i pozdrav dobrodošlice novom životnom poglavlju. Zaronite duboko u svoje emocionalne potrebe i prepoznajte ih svojim unutarnjim osjećajem, umjesto da ih pokušavate objasniti razumom.

  • +21
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Victor Chavez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da će se naći u Raku, ovaj će se mlađak ponajviše ticati račjih tema: obitelji, roditeljstva, doma, domovine, osjećaja sigurnosti i pripadnosti. Pogodan je trenutak da zavirite u sebe i zapitate se što biste na tim područjima željeli ostvariti, što vas čini nezadovoljnima i koje biste promjene htjeli provesti. Osim navedenih područja, mogućnosti pozitivne promjene uključuju i sva ostala na kojima tražite sreću i uspjeh, bio to ljubavni život, posao ili imovinska pitanja.