ClueGo Escape Rooms & Adventures

Mlada tvrtka koja je izrasla u franšizu

16.12.2019 u 11:12

Bionic
Reading

ClueGo Escape, popularni brend escape room igara, svoj razvoj započeo je u Zagrebu 2017. godine kada su otvorili svoje prve dvije igre. Igrači su ubrzo prepoznali ClueGo kao brend kvalitetnih i drugačijih escape room igara, te su u dvije godine postali prva hrvatska escape room franšiza

Od kada su prije 3 godine otvorili svoju prvu poslovnicu u Zagrebu, ClueGo Escape Room interaktivne igre postale su toliko popularne da se igre ove escape room franšize danas mogu igrati i u Varaždinu, a od nedavno i u Zadru. Pored klasičnih escape room igara, ClueGo je razvio i prve prijenosne i mobilne escape room igre koje iznajmljuju tvrtkama za konferencije i evente.

Escape room igre prenesene su iz virtualnog svijeta u stvarnost zadržavajući pritom elemente uporabe logike, pretraživanja i uzbuđenja uz dodatni element igranja u stvarnom prostoru sa pravim predmetima i društvu prijatelja ili obitelji.

Autentično uređenje, originalne zagonetke i prijateljski pristup igračima pridonijeli su rastu ClueGo brenda i prepoznavanju od strane igrača. Od prve ideje i samog početka vizija ClueGo Escape Rooma je izrasti u brend posvećen kvalitetnom provođenju vremena i zabavi sa društvom. Pokretanje franšize prvi je korak u strategiji koju su kreirali, a koju sada polako realiziraju otvorenjem poslovnica u Varaždinu i Zadru. Kako su sami istaknuli „Ovo je prva stanica od svih koje slijede, a krajnji nam je cilj izgraditi ClueGo u brend koji je prepoznat po kvaliteti i sinonim za real-life društvene igre“.

Sljedeći koraci ove mlade franšize su pregovori za nove lokacije u Hrvatskoj, kao i neke novosti u Zagrebu koje zasad ne otkrivaju. Ipak, vlasnici kažu kako pozivaju sve koji bi htjeli pokrenuti escape room u svom gradu da im se jave jer su uvijek u potrazi za novim partnerima.

Sudeći po dosad ostvarenim rezultatima i budućim planovima, za vjerovati je da će ClueGo ubrzo postati još poznatiji. Potvrđuje to i činjenica da su u redovnom mjesečnom istraživanju koje provodi portal Escapetheroomz, u konkurenciji od 8641 escape room-a, ove godine već 5 puta zaredom svrstani u 50 najboljih escape room-ova na svijetu.

Mnogi se još nisu okušali u escape room igrama jer se boje da neće biti uspješni. Međutim, za sudjelovanje u escape roomu nikakvo predznanje ili vještine nisu potrebne, a  najvažnije je zabaviti se i doživjeti novo iskustvo. Kako to doista izgleda kada sat otkucava, a adrenalin i napetost rastu, doznajte u ClueGo Escape Roomu i rezervirajte svoju igru na njihovim stranicama: cluego.eu