KAKAV TJEDAN

Mlad Mjesec u zemljanoj Djevici najjače će osjetiti Blizanci, Strijelci, Ribe i same Djevice

09.09.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Petak 15. rujna bit će vrlo važan dan. Ne samo što se prije zore javlja mladi Mjesec u Djevici, nego se i Merkur zaustavlja nakon 25 dana retrogradnog kretanja također u Djevici

Mlađak se odigrava kad se Mjesec nađe u konjunkciji sa Suncem, čije ga svjetlo čini nevidljivim sa Zemlje. U astrologiji je mladi Mjesec trenutak za oblikovanje novih ideja i započinjanje projekata.

Mlad Mjesec u zemljanoj Djevici nastupit će 15. rujna u 3.40 sati po srednjoeuropskom vremenu. Najjače će ga osjetiti rođeni u trećoj dekadi Blizanaca, Strijelca, Riba i same Djevice. Njena obilježja uključuju visoku organizaciju, sposobnost finog podešavanja rasporeda i fokus na samopoboljšanje. Poseban naglasak bit će na ponovnom punjenju baterija kako biste mogli napredovati i ostvariti sve svoje potencijale. Ako primijetite da vas lunacija u strogoj Djevici potiče na samokritiku, dajte si malo popusta i othrvajte se pritisku.

Pogledaj detaljni horoskop

Ovaj Mlađak promovirat će timski rad i služenje slabijima od sebe. Prigrlite vibracije Djevice i ponudite pomoć onima kojima je potrebna, ali pripazite da se ne angažirate previše u korist onih koji vam ne bi uzvratili uslugu. Naposljetku, ova lunacija pružit će vam prilike da prepoznate ljude ili situacije koje vam uzrokuju povišenu razinu stresa i otkrijete načine za ublažavanje napetosti.

  • +5
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Merkur skida blokadu

Sasvim slučajno, na dan predstojećeg mladog Mjeseca Merkur završava svoje prividno nazadovanje. To će pomoći uklanjanju smetnja i ponovnom uspostavljanju veza u digitalnom i materijalnom svijetu. Ako vidite da postoje nesporazumi koje treba razjasniti, zakažite sastanke nakon ovog datuma.

Kraj retrogradnog Merkura donijet će vašem umu dodatnu jasnoću. To će vam pomoći da dešifrirate i posložite informacije koje su vas zbunjivale posljednjih nekoliko tjedana.

  • +7
Linda Evangelista je Riba, rođena je 10. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia