OMILJENI KOLAČI NADOHVAT RUKE

Mješavine za princes krafne i mramorni kolač Dr. Oetkera

15.06.2011 u 15:27

Bionic
Reading

Finim kolačima rijetko tko može odoljeti, a oni tradicionalni, poput mramornog kolača i princes krafni, omiljene su slastice mnogima. Da bi priprema kolača bila što brža i jednostavnija, Dr. Oetker nudi idealno rješenje - Dr. Oetker Mramorni kolač i Dr. Oetker Princes krafne - novost u asortimanu mješavina za kolače koje garantiraju uspješnu, jednostavnu i brzu pripremu omiljene slastice

Dr. Oetker Mramorni kolač sadrži 375 g mješavine za tijesto i 25 g nemasnog zaslađenog kakaa u svakom pakiranju. Za pripremu ovog jednostavnog i laganog kolača, koji mirisom uvijek neodoljivo podsjeća na djetinjstvo, potrebno je samo dodati 100 ml mlijeka, 150 g maslaca i tri jaja. Dobiveno tijesto izrazito je sočno i s finom aromom gorkastog badema.

Neizostavan dio svakog obiteljskog stola zasigurno su i princes krafne koje odsad imaju novu, poboljšanu recepturu, za još više slatkog užitka, te dolaze u atraktivnoj ambalaži. Mješavina za Dr. Oetker Princes krafne, zahvaljujući novoj poboljšanoj recepturi, omogućuje izradu 20 slasnih princes krafni uz dodatak vode, mlijeka, margarina i dva jaja. Princes krafne samo treba umijesiti mikserom i ispeći u pećnici. Slatko punjenje uključeno je u pakiranje, a moguće ih je i ukrasiti šlagom. Njihov odličan okus zasigurno će osvojiti obitelj i prijatelje.

Dr. Oetker Mramorni kolač može se pronaći u trgovinama po preporučenoj cijeni od 17,70 kuna, dok je cijena Dr. Oetker Princes krafni 16,50 kuna.