pun pogodak!

Miss svijeta pokazala duge noge u idealnom ljetnom outfitu

25.07.2017 u 18:22

Bionic
Reading

Indijka Priyanka Chopra plijenila je pažnju u kratkom cvjetnom kombinezonu na filmskom setu u New Yorku gdje snima svoj novi film 'Isn't It Romantic'

Indijska glumica i bivša miss svijeta Priyanka Chopra trenutno boravi u New Yorku gdje snima novi film 'Isn't It Romantic', romantičnu komediju u kojoj glumi s glumcem Liamom Hemsworthom. Glumački kolege snimljeni su na filmskom setu na Manhattanu u vrijeme trajanja snimanja, a indijska ljepotica plijenila je pažnju svojim ljetnim stajlingom.

35-godišnja holivudska glumica koja je karijeru započela snimanjem bolivudskih filmova, poznata je po svom elegantnom modnom ukusu i egzotičnoj ljepoti koja joj je 2000. godine osigurala titulu miss svijeta.

Na filmskom setu Chopra je nosila romantični kombinezon cvjetnog uzorka, u skladu s tematikom novog filma u kojem atraktivna Chopra utjelovljuje ulogu mlade ženu koja se razočarala u ljubav. Indijska ljepotica vrlo dobro zna kako otkriti kožu i izmamiti poglede te, pritom, zadržati eleganciju i dobar ukus.

  • +4
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lepršavi kombinezon otkrio je glumičine duge noge i stesanu liniju koju je ljepotica naporno pripremala za ulogu u filmskom spektaklu 'Spasilačka služba'. Uz nježno ružičastu kombinaciju, glumica je iskombinirala nude štikle, dok joj je kosa bila raspuštena u romantične valove.