MODNA SENZACIJA

Atraktivna crnka pravi je magnet za poglede

12.07.2017 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon uloge u filmskoj verziji serije 'Spasilačka služba' indijska ljepotica Priyanka Chopra trenutno boravi u New Yorku te vrijedno snima scene nadolazećeg filma 'Isn't It Romantic?'

Indijska glumica Priyanka Chopra, koja postaje sve traženija i u Hollywoodu, viđena je u njujorškom Central Parku, koji je poslužio kao kulisa njezina novog filma 'Isn't It Romantic'.

U društvu filmskog kolege Adama Devinea, Priyanka je slučajne prolaznike i dežurne paparazze počastila još jednim zanimljivim izdanjem u nizu.

Za potrebe snimanja filmskih scena indijska ljepotica uskočila je u lepršavu roza haljinu s detaljem golih ramena, volana i trake koja je naglašavala struk.

Zavodljivo izdanje ova bivša Miss svijeta, a danas uspješna glumica koja jednako briljira u modnom segmentu, naglasila je zlatnim nakitom i parom štikli tankih remenčića u nijansi nude.

Kako je priznala u intervjuu za magazin Vogue, vrlo je pažljiva kad je riječ o biranju novih filmskih i TV uloga. Njezina je želja popraviti uvjete rada za žene svih rasa, a u filmskoj industriji pokušava to biranjem uloga koje poništavaju predrasude.

Autor: YouTube

Lijepa Indijka, koju je magazin Time svrstao na listu 100 najljepših žena na svijetu, svojedobno je otkrila da ne pazi previše na prehranu niti redovito vježba.

'Blagoslovljena sam dobrim indijskim genima i ne trebam vježbati', rekla je Priyanka, otkrivši kako ne može odoljeti ni slasnom fast foodu.

  • +9
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia