ČUDAN STAJLING

Mislite da se ne može gore obući? E, pa varate se

02.09.2016 u 12:27

  • +4

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Parada bizarnih kombinacija Kim Kardashian nastavlja se iz dana u dan. Najpoznatija starleta na svijetu i njezin neslužbeni stilist, suprug Kanye West postaju sve kreativniji u svojim pokušajima spajanja zaista nespojivih komada odjeće

Nakon što je izgubila tridesetak kilograma i novu liniju nekoliko puta prošetala u biciklističkim hlačicama u kombinaciji sa štiklama, dugim svilenim ogrtačima, prozirnim grudnjacima, korzetima, traper jaknama i, čini se, svime što njoj ili njemu dođe pod ruku u trenutku inspiracije, najpoznatija Kardashianka ni ovoga puta nije bila ništa manje kreativna.

Iako se još uvijek toplo nadamo da joj neće poći za rukom od biciklističkih hlača stvoriti trendi komad, ona ne odustaje od kopanja po modnoj ropotarnici i izvlačenja prezrenih krpica. Ovoga puta na red su došle bermude koje se bez imalo dvojbe mogu svrstati u kategoriju odjeće koja nikom ne stoji dobro.

Uz traper bermude koje su zapravo samo odrezane levisice, omražena 35-godišnja starleta utegnula je svoje istesane obline u duboko dekoltirani bodi, a styling upotpunila crnim minimalističkim sandalama s potpisom Manola Blahnika i maslinasto zelenom predimenzioniranom bombericom spitkom brenda Unravel.

Nakon najnovijeg stylinga te onih u kojima je naglasak bio na biciklističkim hlačicama, za očekivati je da će gospođa West u narednim pojavljivanja u javnosti pokušati nadmašiti samu sebe i složiti još poneko iznenađenje.